Spleticna.si praznuje 13. rojstni dan 🎈

- 20 % nad 115 € ➝ Koda: BDAY20
- 15 % nad 55 € ➝ Koda: BDAY15
- 5 % nad 15 € ➝ Koda: BDAY5

Spoznajte vrhunske znamke ličil na Spleticna.si

13 9

S cenovno dostopnimi kozmetičnimi izdelki ne morete nikoli zgrešiti, vendar kvaliteta luksuznih izdelkov za ličenje upravičuje svojo ceno, saj se njihova uporaba občuti kot posebna vrsta razvajanja. Nakup luksuznih ličil je seveda dražji, vendar je to vložek v izdelke, ki so vredni svoje cene. Spoznajte najboljše blagovne znamke ličil, o katerih z razlogom govorijo vsa makeup skupnost, slavni umetniki ličenja in makupe guruji.

Če iščete vrhunske blagovne znamke ličil, ki so hkrati razkošne in izjemno kvalitetne, je spodaj omenjene znamke vredno poskusiti. Od čudovitih embalaž do neverjetne kvalitete izdelkov. Te znamke boste res z veseljem uporabljali. Da boste lažje izbrali najboljše izdelke, smo za vas pripravili nekaj predlogov.


ANASTASIA BEVERLY HILLS

O ZNAMKI

Anastasia Beverly Hills (oz. ABH) je ameriško kozmetično podjetje, ki je širši javnosti najbolj znano po izdelkih za obrvi. Ime izhaja iz kombinacije imena ustanoviteljice in kraja, kjer je bila znamka ustanovljena. Podjetje je ustanovila Anastasia Soare (imenovana Queen of Brows) leta 1997 v Beverly Hillsu v Kaliforniji.

Anastasia je razvila tehniko oblikovanja obrvi glede na strukturo kosti ljudi in naravno obliko obrvi. Tehnika se imenuje Golden Ratio Eyebrow Shaping Method. Cilj metode je najti ravnovesje, simetrijo in lepoto z ustvarjanjem lokov, ki popolno uokvirijo katerokoli obliko obraza.

Anastazijina hči Claudia Soare, znana tudi kot Norvina, je predsednica podjetja ABH.

ABH je cruelty-free.


ZANIMIVOSTI O ZNAMKI

> Anastasia Beverly Hills ima najbolj priljubljeno Instagram stran v lepotni industriji (Instagram profil ima 7,5 milijona sledilcev, medtem ko je povprečje lepotne industrije 1,4 milijona).
> Modern Renaissance je ena najbolje prodajanih palet senčil na svetu.
> Anastasia Soare je Romunka. Študirala je umetnostno zgodovino in arhitekturo v Romuniji.
> Prve znane obrvi, ki jih je naredila Anastasia Soare, so pripadale Cindy Crawford.


NAJBOLJ ZNAN IZDELEK

Poleg številnih priljubljenih izdelkov za oblikovanje obrvi (iz katerih izhaja znamka ABH) pa je najbolj znana paletka senčil Modern Renaissance.

Zakaj obožujemo to paletKo?

> Čudoviti topli odtenki, ustvarjeni v skladu z najljubšimi barvami renesančnih mojstrov,
> vsebuje barve, ki jih je enostavno kombinirati,
> visoka pigmentacija in bogati odtenki,
> enostaven nanost,
> dolga obstojnost.MAC

O ZNAMKI

MAC - manj znan pod polnim imenom - Make-up Art Cosmetics, je vodilna blagovna znamka profesionalne kozmetike in je del podjetja Estée Lauder. Ustanovila sta jo vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo leta 1984 v Torontu.

MAC je zagotovo ena izmed najljubših znamk vsakega lepotnega guruja.


ZANIMIVOSTI O ZNAMKI

> MAC proda več šmink kot katerakoli druga (nedrogerijska) znamka.
> MAC je bil ustvarjen zato, ker sta bila njegova ustanovitelja razočarana nad tem, kako slabo je večina ličil videti na fotografijah.
> Eden od prvih velikih uspehov znamke MAC je bil, ko je Madonna nosila njihovo šminko.


NAJBOLJ ZNAN IZDELEK

Njihov najbolj znan izdelek so zagotovo MAC šminke, saj jih odlikujejo neverjetna kvalitetna, dolga obstojnost in super odtenki.MAKE UP FOR EVER

O ZNAMKI

Make Up For Ever je francoska kozmetična znamka. Leta 1984 jo je ustanovila umetnica ličenja Dany Sanz. Ime podjetja izhaja iz Sanzine zavezanosti ličenju  "for pros, for you, for ever" ("za profesionalce, za vas, za vedno").

Cilj znamke je bil ustvariti ličila, ki jih je mogoče uporabljati na odru, pod reflektorji in kamerami ter celo pod vodo. Make Up For Ever so ličila profesionalne kakovosti, ki jih uporabljajo profesionalni umetniki ličenja.


ZANIMIVOSTI O ZNAMKI

> Prvo sodelovanje podjetja s slavnimi osebami je bilo epsko in revolucionarno. Make Up For Ever ne dela pogosto z zvezdniki, a za svoje prvo sodelovanje je izbral transspolno manekenko, rojeno v Bosni in Hercegovini, Andrejo Pejić.
> Make Up For Ever je izumil HD (visoka ločljivost) ličila. To so ličila, ki izgledajo prav tako dobro pod neprizanesljivimi lečami visoke ločljivosti, ki se uporabljajo v filmu in televiziji.
> Paletke senčil so znane po NEVERJETNO VISOKI pigmentaciji.


NAJBOLJ ZNAN IZDELEK

Make Up For Ever je najbolj znan po:

> vodoodpornih črtalih za oči,
> visoko pigmentiranih senčilih,
> HD pudrih.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.