Ekskluzivno! 🎅 25 % popust nad 150 € ➝ Koda: BOZICEK25

16 % popust nad 59 € ➝ Koda: MIKLAVZ16
12 % popust nad 39 € ➝ Koda: MIKLAVZ12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Rožnati oktober na Spleticna.si

06.10.22 277x prebrano

Ženske so čudež! Skrbijo za gospodinjstvo, gradijo kariero, nosijo težka bremena za družino. Vedno nasmejane in na voljo najbližjim pogosto pozabijo nase in ne skrbijo za svoje zdravje. Rožnati oktober je mednarodni mesec boja proti raku dojk, zato skušamo v tem mesecu izpostaviti pomen ozaveščanja o preprečevanju in boju proti raku dojk.

DeliteV ospredju letošnjega rožnatega oktobra je pomen zdravega načina življenja in rednega mesečnega samopregledovanja, ki je izjemno pomembno za zgodnje odkrivanje raka dojk.

Vabimo vas, da skupaj z nami obeležite rožnati oktober!

Čeprav smo spletna parfumerija in drogerija, smo na drugi strani ekrana tudi prave osebe, oz. bolje rečeno ženske, saj smo na Spleticna.si zaposlene same ženske, poleg direktorja, seveda :). 

Drage dame, želimo vam da ostanete žive in zdrave! Vaše življenje in zdravje je pomembnejše od katerega koli novega parfuma, ki vam ga bomo predstavili, ali katerekoli šminke, ki vam jo bomo priporočili. Seveda je življenje lepše, ko je bolj dišeče in ko na ustnicah in obrazu nosimo svoje najljubše barve, a TAKOJ ZDAJ si med branjem članka vzemite nekaj minut in naredite samopregled dojk! Nato pa se vrnite k članku, da vam pokažemo naše najlepše roza izdelke. ;)

Poleg tega, da vam polepšamo življenje z dekorativnimi in negovalnimi izdelki ter dišečimi kapljicami, smo tu tudi zato, da vas obveščamo, opominjamo in spodbujamo o pomembnih stvareh.

PREVENTIVNI PREGLEDI REŠUJEJO ŽIVLJENJA!

Več o raku dojk preberite v zloženki, ki so jo pripravili v Združenju Europa Donna Slovenija. V njej boste našli navodila za pravilno samopregledovanje. 

KLIK za zloženko.

POMEMBNO JE VEDETI:

> Rak dojke je najpogostejša maligna bolezen pri ženskah, lahko pa zbolijo tudi moški.
> V približno 80 % novih primerov se bolezen odkrije v zgodnji fazi raka, v približno 20 % pa je ob postavitvi diagnoze bolezen že v napredovali fazi.
> Za rakom dojke vsako leto zboli več kot 2500 žensk.
> Zdrav življenjski slog zmanjšuje možnost, da zbolimo za rakom.
> Vsem ženskam po 40. letu starosti priporočamo preventivni pregled enkrat letno.

Zdaj, ko ste opravili najpomembnejšo nalogo – skrb za svoje zdravje – je čas za nagrado. :)

ROŽNATI IZDELKI ZA ROŽNATI OKTOBER

Rožnate ustnice polepšajo vsak dan!


Volumen trepalnic lahko dosežete z izdelkom v najbolj rožnati obliki!


ROŽNATA LIČKA SO ODRAZ ZDRAVE KOŽE!


Roza izdelki še nikoli niso bili bolj srčkani!


Očarljive dišeče kapljice v nežnih roza stekleničkah!


NAJ VAS NAŠI ROZA IZDELKI OPOZORIJO NA REDNO SAMOPREGLEDOVANJE!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Najlepša darila za svetega Miklavža
Blog

Najlepša darila za svetega Miklavža

Začel se je najlepši čas v letu! Navdušenje okoli lučk, okraskov, božičnih vonjav in piškotov lahko pokvari le ena stvar – skrb za praznična darila. Sveti Miklavž trka na naša vrata, pa tudi Božiček bo kmalu obiskal naše domove in pustil darila pod smrečico. Kaj podariti za Miklavža, izveste v nadaljevanju, kmalu pa vam svetujemo tudi o božičnih darilih.

Preberi več
Kaj je Črni petek in zakaj je obnorel svet?
Lepotni nasveti

Kaj je Črni petek in zakaj je obnorel svet?

Pred nami je najbolj nor dan (teden) v letu. Dan, ko iščemo največje popuste in najnižje cene. Da pa ne boste izgubljali ur in ur z iskanjem največjih popustov, smo to storili mi namesto vas. Želimo vam olajšati in pospešiti nakupovanje dišav in kozmetičnih izdelkov, zato smo na enem mestu povzeli najboljše ponudbe za Črni petek na Spleticna.si, ki jih, verjemite nam, ne želite zamuditi! ;)

Preberi več
Spletična.si

Prijava