🌷 Materinski dan se bliža

20 % popusta nad 75 € → Koda: MAMA20
10 % popusta nad 35 € → Koda: MAMA10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Kaj je Črni petek in zakaj je obnorel svet?

17.11.22 672x prebrano

Pred nami je najbolj nor dan (teden) v letu. Dan, ko iščemo največje popuste in najnižje cene. Da pa ne boste izgubljali ur in ur z iskanjem največjih popustov, smo to storili mi namesto vas. Želimo vam olajšati in pospešiti nakupovanje dišav in kozmetičnih izdelkov, zato smo na enem mestu povzeli najboljše ponudbe za Črni petek na Spleticna.si, ki jih, verjemite nam, ne želite zamuditi! ;)

Delite
Kaj je Črni petek?

Ime Black Friday izhaja iz ZDA in ga obeležujemo dan po zahvalnem dnevu (največji praznik v ZDA), po letu 2000 pa se je razširil po vsem svetu in sodi med najbolj priljubljene nakupovalne dni v letu. Izvor sega že v daljno leto 1929, ko je padla newyorška borza in so številni trgovci organizirali dan poln popustov, da bi stranke zopet navdušili in jih privabili k nakupovanju.

ČRNI PETEK PRI NAS TRAJA VEČ DNI, saj želimo našim strankam omogočiti več dni za nakupe in, da v morju drugih Black Friday popustov, ne bi zamudili popustov, ki smo jih pripravili posebaj za vas.


Najboljši nakupi na Črni petek

1. DARILA ZA PRIHAJAJOČE PRAZNIKE

Znebite se ene skrbi, preden nastopi praznična evforija.

2. IZDELKI, KI JIH VEDNO KUPUJETE

Naredite si zalogo izdelkov, ki jih redno uporabljate (geli za prhanje, šamponi, pene za britje, britvice, mila, zobne paste ...) za prihodnje mesece, saj kozmetika za obraz in telo še nikoli ni bila tako ugodna.

3. IZDELKE, KI JIH ŽELITE PREIZKUSITI ŽE NEKAJ ČASA, VENDAR ZA NJIH NE ŽELITE ZAPRAVITI VELIKO DENARJA

Zdaj imate možnost, da po nižjih cenah kupite že dolgo zaželen ali zelo pohvaljen, dražji izdelek, ki si ga sicer ne bi mogli privoščiti.


Kako se pripraviti na Črni petek?

1. VNAPREJ PRIPRAVITE NAKUPOVALNI SEZNAM ALI IMEJTE VSAJ NEK OKVIREN NAČRT

 Naša prednost kot spletne trgovine je v tem, da imamo ogromno skladišče in so zaloge velike. Zato ne skrbite, pri nas boste našli vse svoje najljubše izdelke.

2. SPREMLJAJTE OBJAVE NA NAŠIH DRUŽBENIH OMREŽJIH IN SE NAROČITE NA PREJEMANJE E-NOVIC

 Bodite na tekočem z aktualnimi akcijami in najbolj zanimivimi ponudbami.


NAJBOLJŠI BLACK FRIDAY ULOVI 


P.S. Po Črnemu petku sledi še Cyber Monday (Spletni ponedeljek). To je vaša ZADNJA PRILOŽNOST, da zgrabite nore popuste pred praznično evforijo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Kako bo dišala pomlad 2023
Svet dišav

Kako bo dišala pomlad 2023

Pomlad je pred vrati, zato je skrajni čas, da se pomladne dišave prebudijo iz zimskega spanca. Čas je, da začnete dišati veselo in sveže kot cvetoče spomladanske rože! V nadaljevanju vam razkrivamo, katere dišave bomo nosili to pomlad.

Preberi več
Darila za materinski dan
Blog

Darila za materinski dan

Približuje se 25. marec - MATERINSKI DAN. Darila za mame morajo biti nekaj posebnega, saj jim bomo le tako pokazali, kako jih cenimo in jih imamo radi. Če še ne veste kako presenetiti svojo mamo, smo vam na Spletični pripravili odlične ideje za darilo.

Preberi več
Spletična.si

Prijava