Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Cocomelon

Izboljšajte parametre
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Cocomelon

Blagovna znamka Cocomelon je neločljivo povezana s poučnimi otroškimi pesmicami in pesmicami z animiranimi junaki in živalmi. Pesmi s čudovito 3D animacijo Cocomelon so bile zelo uspešne tako pri odraslih kot otrocih, saj so zasnovane tako, da ne le zabavajo otroke, ampak jih tudi učijo črk, številk ali celo živalskih zvokov. Liki, ki se pojavljajo v pesmih, so postali del otroške kozmetike Cocomelon.

Cocomelon: Igriva otroška kozmetika

Pokažite otrokom, kako zabavno je lahko tuširanje ali kopanje! Otroška kozmetika otroke osvoji že z enim samim videzom in vonjem. Njena embalaža je zelo barvita, izvirna in zabavna, preprosto oblikovana, tako da otrokom takoj pade v oči. Zanesete se lahko tudi na to, da so otroški kozmetični izdelki Cocomelon nežni do občutljive otroške kože.

Nasveti o izdelkih Cocomelon, ki jih bodo otroci oboževali

V ponudbi Cocomelon boste našli pene za kopanje, vključno s penami za peneče kopeli, kopalne bombice in darilne sete. Pojoče tekoče milo za roke bo razveselilo tudi otroke. Kaj ga dela posebnega? Dejstvo, da se ob vsakem pritisku na milo zasliši pesem, je lepa embalaža samoumevna.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: