Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Creed

Izboljšajte parametre
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Creed

Creed je ena najstarejših blagovnih znamk dišav. Njena edinstvena zgodba se je začela že leta 1760, ko je kralj Jurij III prejel par dišečih usnjenih rokavic od nove londonske krojaške firme. Podjetje je ustanovil James Henry Creed istega leta, ko se je mladi kralj povzpel na prestol. Kasneje je blagovna znamka Creed postala uradni dobavitelj za kraljevi dvor. Leta 1854 se je modna hiša Creed preselila v Pariz pod nadzorom Napoleona III. Zahvaljujoč dovršenemu kroju in omejenimi serijami unikatnih dišav je bila znamka Creed še posebej priljubljena med aristokratsko in visoko pozicionirano družbo.

Čez stoletja je družina Creed ustvarila več kot 200 dišav brez konkurence, cenjenih med poznavalci in ljubitelji kakovosti in stila.

Danes to veliko tradicijo nadaljuje Olivier Creed, neposredni potomec Jamesa Henryja Creeda. Za svoje edinstvene dišave blagovna znamka Creed izbira le najbolj redke sestavine, ki se v visoki parfumeriji uporabljajo že stoletja, celo tisočletja. Z uporabo tradicionalnih proizvodnih tehnik dišave Creed ohranjajo odlično kakovost in pristnost. Kompleksen in neverjetno skrben proces ustvari popolna umetniška dela, skrita v enako dovršenih in očarljivih stekleničkah, ki krasijo marsikatero toaletno omarico v rezidencah današnjih plemiških družin.

Izjemne in luksuzne dišave Creed bodo še posebej všeč zagrizenim ljubiteljem klasičnih in elegantnih dišav.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: