Dermalogica

Znamke in filtri

Filter

Spol

Kategorija

Vrsta izdelka

Kolekcija

Cena 26,90 - 95,80

Dermalogica

Odkrijte nego kože, ki namesto lažnih obljub ponuja resnične rezultate! Spoznajte kozmetiko brez nepotrebnih dražilnih sestavin. Z ameriško kozmetiko Dermalogica si zagotovite popolnoma zdravo kožo.

Kozmetika Dermalogica: Izbira #1 v profesionalni negi kože

Blagovno znamko Dermalogica je v osemdesetih letih prejšnjega stoletja ustanovila kožna terapevtka Jane Wurwand. Njena občutljiva in problematična koža je takrat prenašala le malo kozmetike, zato se je odločila, da bo ustvarila svojo kozmetično linijo, ki ji bo povrnila zdravje kože. Med razvojem krem za kožo, serumov, mask, čistil in drugih izdelkov se je strogo izogibala dražečim sestavinam in se pri receptih zgledovala po najnovejših znanstvenih ugotovitvah. Tako je nastala nega za kožo na meji drogerijske in lekarniške kozmetike, ki učinkovito prispeva k zdravju kože. Inovativni pristop je takoj pridobil množice oboževalcev in danes lahko kozmetiko Dermalogica najdete v več kot 100.000 salonih kožnih terapevtov po vsem svetu.

Doživljenjska nega kože

Ko enkrat poskusite z blagovno znamko Dermalogica, bo to morda ljubezen za vse življenje. Prepustite se svoji strasti do zdrave kože in poskrbite za svojo kožo s to priljubljeno blagovno znamko strokovnjakov. Dermalogica prinaša učinkovite rešitve za vsak tip kože.

Prijava

Ste pozabili geslo? Poslali vam bomo novo.
Ste prvič tukaj? Ustvari nov račun.