🎁 Darilo

ob nakupu Dermacol izdelkov nad 15,9 €

Embryolisse

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Embryolisse

Francoska blagovna znamka kozmetike za nego kože Embryolisse, ki jo uporabljajo vodilni svetovni vizažisti in dermatologi je bila ustanovljena leta 1950. Takrat je francoski dermatolog, specializiran za kožne težave, razvil edinstveno večnamensko kremo za kožo Embryolisse Lait-Crème Concentré. Ta krema je bila tako uspešna, da so ji kmalu sledili drugi izdelki za nego kože.

Embryolisse francoska kozmetika za obraz

Osnova kozmetike za kožo Embryolisse so učinkovite naravne sestavine, kot so čebelji vosek, aloe vera in karitejevo maslo. Skupaj s preverjenimi dermatološkimi učinkovinami kot so kolagen in hialuronska kislina, se borijo proti znakom staranja kože in kožo vlažijo. Vsi izdelki Embryolisse so dermatološko testirani in namenjeni občutljivi koži. Blagovna znamka je znana tudi po nežnem pristopu do narave. Embalaža izdelkov je narejena iz 100% materialov, ki jih je mogoče reciklirati.

Razvajajte svojo kožo z blagovno znamko Embryolisse

Poleg še danes priljubljene kreme za kožo, ki stoji za nastankom blagovne znamke, so priljubljeni tudi ostali izdelki znamke. Svoji koži lahko privoščite kreme za oči, mleko za odstranjevanje ličil, vlažilne maske za obraz, mleko za telo in mineralne voda za čiščenje obraza in odstranjevanje ličil.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: