🎁 2 darili

ob nakupu Catrice izdelkov nad 15,9 €

ESCADA Sorbetto Rosso Toaletne vode za ženske

          
Na zalogi od 1 do 3 kos   |  (ID: )
76,02
Dostavili bomo
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Toaletna voda ESCADA Sorbetto Rosso vas bo popeljala na poletne počitnice v sončni Italiji, kjer vam veter šviga skozi lase. Vonj te dišave, lansirane leta 2018, bo navdihnil optimistične ženske, ki uživajo v vsakem trenutku življenja, ljubijo morje in nedolžno spogledovanje s kozarcem koktajla. Živahna dišavna kompozicija ESCADA Sorbetto Rosso vam bo prinesla mediteransko vzdušje vsak dan.

  • Vodna dišava s pridihom sadja,
  • primerna za uporabo v poletnih dneh.

Toaletna voda ESCADA Sorbetto Rosso, v očarljivi modro-rožnati steklenički, ima svež, sadni začetek, z vonjem po lubenici, slani morski vodi in cvetjem v srcu. Zaključek se razvije v gurmanske pralinske note, ki spremljajo amber in mošus. Zaprite oči in naj vas Escada Sorbetto Rosso popelje na italijansko obalo.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.  

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest