Darilo in brezplačna dostava

ob nakupu Viktor & Rolf izdelkov

Nastavitve filtrov
Spol Linija Tip izdelka
Cena
-

Eucerin

Top izdelki

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Eucerin

Svetovno znana nemška znamka Eucerin že več kot 100 let bogati trg z inovativnimi kozmetičnimi izdelki, ki temeljijo na dermatoloških raziskavah. Začetki blagovne znamke segajo v leto 1882, ko je Paul C. Beiersdorf ustanovil podjetje Beiersdorf, ki danes združuje nekaj znanih kozmetičnih znamk, kot so Eucerin, Nivea in Hansaplast. Samo podjetje Evcerin je bilo ustanovljeno leta 1900, ko je kemik Isaac Lifschütz vložil patent za emulgator, ki ga je poimenoval Eucerin. To ime je izpeljano iz starogrškega imena za "lepi vosek".

Eucerin: Kozmetika, ki temelji na dermatoloških raziskavah

Blagovna znamka Eucerin je trenutno ena vodilnih svetovnih dermokozmetičnih znamk. Še danes svoje kozmetične izdelke razvija v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi dermatologi in uporablja najnovejšo tehnološke znanje. Izdelki Eucerin izpolnjujejo različne potrebe kože in jih priporočajo farmacevti in dermatologi po vsem svetu. Asortiman blagovne znamke med drugim vključuje losjone za telo, serume za obraz, tekoča mila, kreme za telo, gele za prhanje, micelarne vodice in izdelke za zaščito pred soncem.

Preizkusite nekaj priljubljenih Eucerinovih izdelkov

Katerim izdelkom blagovne znamke Eucerin se ne morejo upreti kupci po vsem svetu? Zelo priljubljena je na primer čistilna micelarna vodica za občutljivo kožo Eucerin Dermatoclean Hyaluron Micellar Water 3in1. Kako deluje? Nežno očisti kožo in odstrani ličila s kože in oči, ohranja navlaženost kože in jo pripravi za nadaljnjo nego. Njena prednost je, da ne vsebuje alkohola ali parfumov in je primerna za vse tipe kože, tudi občutljivo. Če se borite s suho kožo, vam bo prav prišel tudi losjon za telo za suho in grobo kožo Eucerin Urearepair Plus 5% Urea Lotion Soothing Scent.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: