🎁 Darilo

ob nakupu Dermacol izdelkov nad 19,9 €

Frais Monde White Musk Toaletne vode za ženske

Opis izdelka

Termalna kozmetika in dišave Frais Monde prihajajo iz južne Italije.

Znamka Frais Monde (sveža dežela) je bila ustanovljena leta 1987 kot ena prvih blagovnih znamk termalne kozmetike na trgu. V petih letih je doživela izjemno rast in uspeh ter pridobila vidno mesto na področju naravne kozmetike, na področju nege kože, kot tudi na področju ličil.

Odkrijte čudovite dišave Frais Monde, ki so edinstvene in izvirne. Njihove ustvarjalce so navdihnili sredozemski gozdovi, morska obala, vonji cvetja, sadja in jagodičja. Bogat portfelj toaletnih in parfumskih vod, dišečih olj in krem je tako širok, da si vsakdo lahko izbere nekaj zase. Italijanska blagovna znamka Frais Monde ponuja popolne dišave za ljubitelje nežnih mošusnih vonjev, kot tudi za občudovalce cvetličnih, sadnih pa tudi lesnih in začinjenih vonjev. V ponudbi najdete tudi čutne orientalske in jantarjeve dišave. Za občutljivo kožo priporočamo predvsem odišavljena olja - so hipoalergena in ne vsebujejo alkohola ali konzervansov. Zahvaljujoč edinstveni sestavi imajo olja dolgotrajno obstojnost.

Prepustite se čarobnosti italijanskih dišav Frais Monde in odkrijte svojo popolno, ki vas bo odlično dopolnjevala ves dan in noč.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest