Darilo

ob nakupu Azzaro izdelkov nad 45 €

Gabriela Sabatini Gabriela Sabatini Toaletne vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
28,10
Dostavili bomo
18 % popusta nad 65 € s kodo: AKCIJA18 Kupón můžete uplitnit do 20. 5. 2024 0:00
Na zalogi   |  (ID: )
18,32
Na zalogi   |  (ID: )
15,98
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Dišava ženskosti in elegance je Gabriela Sabatini, ki jo ženske uporabljajo že od leta 1989. V času svojega obstoja na trgu je postala legenda in zahvaljujoč svoji brezčasni sestavi je priljubljena tudi danes. Dišava je primerna za vsakodnevno nošenje, ovije vas v elegantno tančico, ki vas bo postavila za zvezdo kamor koli greste. Vonj je zelo čist in njegovo sporočilo je, da pritegne ženske, ne glede na njihovo starost.

  • Dišava z vonjem belega cvetja in s pridihom balzamike,
  • primerna za celodnevno nošenje skozi celo leto,
  • dišavo je ustvaril Harry Fremont

Dišava, skrita za zelo preprostim dizajnom, se začne s toni, ki združujejo vonj limone, mandarine, bergamota in sadnih tonov z nepogrešljivim vonjem aldehida. Srce dišave je napolnjeno s cvetjem, heliotropom, pomarančnim cvetjem, skrivnostnim vonjem po jasminu, nežni aromi vrtnice, medenjaka in šmarnice. Končni akordi dopolnjujejo sestavo dišave s toplim vonjem sandalovine, pačulije, zlatega jantarja, sladke vonjave vanilije in mahove skupaj z ženstvenim in čutnim mošusom. Naj vas očara klasični vonj toaletne vode Gabriela Sabatini.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest