Darilo in brezplačna dostava

ob nakupu Viktor & Rolf izdelkov

GUESS Dare Toaletne vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 34,35 / kos
6 - 25 kos 34,01 / kos
Prihrani 0 €
34,70
Dostavili bomo
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Guess Dare iz leta 2014 bo všeč strastni ženski, ki ima svoj individualni slog, ki ljubi pustolovščine in rada pritegne pozornost. Idealna za toplejše letne čase in vsakodnevne priložnosti je dišava skrita v čudoviti roza steklenici.

  • Citrusna dišava s pridihom belega cvetja,
  • primerna za dnevno nošenje v času pomladi in poletja,
  • dišavo je ustvaril Bruno Jovanovic.

Parfum Guess Dare je prijetna dišava, ki združuje sadne, cvetlične in lesnate tone. Na začetku diši po pomaranči, nežnih cvetovih breskve in limone. Cvetovi kaktusa, vrtnice in jasmina se združujejo v srcu in dajejo romantičen pridih. Dišavo združijo topel les, eksotični kokos in erotični mošus. Z vonjem GUESS Dare se boste vedno počutili zapeljivo in zelo ženstveno.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: