50 % OFF

na 2. izdelek ob nakupu L'Oréal Paris, Garnier & Mixa izdelkov

HUGO BOSS Boss Ma Vie Parfumske vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
 
  68,40
Dostavili bomo
Na zalogi   |  (ID: )
42,70
Na zalogi   |  (ID: )
35,00
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

HUGO BOSS Boss Ma Vie Pour Femme bo pritegnil močno in neodvisno žensko, ki se ne boji boriti za svoje cilje. Združuje več plasti, ki popolnoma odražajo njeno osebnost in hkrati sodobni pohlepni svet, v katerem je treba ohraniti tradicionalne vrednote. Boss Ma Vie ustvarjalci vonjev poudarjajo potrebo po uživanju majhnih stvari, kot so dotik sončnih žarkov na koži, opojni vonj cvetja ali večerni sprehod in meditacija.

  • Lesna dišava s pridihom cvetja,
  • primerna za dnevno nošenje v toplejših mesecih,
  • obraz dišave je Gwyneth Paltrow.

Boss Ma Vie Pour Femme se odpre s svežimi odtenki kaktusov, ki simbolizirajo modernost. Nežen dotik nežne vrtnice, jasmina in frezije spominja na ženskost in nenehno fascinacijo deklet in žensk nad cvetnimi dišavami. Izvrstno kompozicijo dopolnjuje topla cedrovina, znak samozavesti in stabilnosti. Boss Ma Vie Pour Femme je prefinjen vonj za pomladne in poletne dni.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest