Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Jean Paul Gaultier Le Male Toaletne vode za moške

V naši ponudbi lahko kupite tudi testerje različnih izdelkov. Tester je originalni, neuporabljen in neodprt izdelek. V večini primerov je zapakiran v belo embalažo z napisom TESTER. Izdelki, ki imajo razpršilec, so v nekaterih primerih brez pokrovčka. TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje same dišave. Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu. Več informacij najdete v pogojih.
          
Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 104,34 / kos
6 - 25 kos 103,28 / kos
Prihrani 0 €
105,39
Dostavili bomo
          
Na zalogi   |  (ID: )
101,70
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Le Male moška dišava, narejena pod okriljem znanega Jean Paul Gaultierja, je bila izdana leta 1995. Intenzivna in enostavna, moderna in prijetno topla, moška, a nežna - z eno besede: neustavljiva za ženske.

  • Sveža orientalsko-aromatična dišava.
  • Dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom Francisa Kurkdjiana.

Tako kot je pri ženski dišavi Le Classique Jean Paul Gaultier za stekleničko in dišavo uporabil koncept ženske v korzetu, tako sedaj predstavlja mornarsko majico kot simbol za moško dišavo Le Male. Osnova dišave je predvsem kombinacija vanilje, gladkega cedrovega lesa in sladkaste sandalovine, nekoliko dopolnjena še s kančkom prašnega jantarja in zlatnatih sladkih semen tonke. La Male ima sladek vonj, ki pa mu vseeno ne manjka tipičnih možatih tonov - ne gre torej za klasično moško dišavo. Preostanku piramide dominira slastna kombinacija cimeta, kardamoma in sivke, rahlo dopolnjena s kančkom bergamota in mete.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: Vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: