Jil Sander No.4 Parfumske vode za ženske

          
Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 59,01 / kos
6 - 25 kos 58,42 / kos
Prihrani 0 €
59,61
Dostavili bomo
Na zalogi   |  (ID: )
25,01
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Dišava Jil Sander No. 4 je bila ustvarjena leta 1990, stekleničko pa je zasnoval Schmidt Studio. Njena posebnost je, da je mešanica praktično vseh galvnih akordov in ima kot takšna močan, a prefinjen vonj.

  • Sveža lesno-orinetalska dišava z bogatim pridihom raznih cvetov v zgornjih notah in začimb v srčnih.
  • Primerna je bolj za večerno nošenje v hladnih mesecih.
  • Dišavo je ustvaril Michel Almairac.

Edinstvena in elegantna dišava No. 4 je polna čutnosti in skrivnostnih globin. Predstavlja vitalnost v ženski podobi, ki bo iz večera naredila nepozabno in intenzivno doživetje. Zlata barva dišave No. 4 predstavlja ekskluzivnost in veselje do življenja. Čista, okrogla oblika stekleničke dišave No. 4 pa izžareva elegantno ženskost. No. 4 je strastna in očarljiva večerna dišava.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: Vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: