JOOP! Le Bain Parfumske vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 32,97 / kos
6 - 25 kos 32,63 / kos
Prihrani 0 €
33,30
Dostavili bomo
Na zalogi   |  (ID: )
22,90
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

JOOP! Le Bain je izvirna in domiselna dišava. Aroma vas bo zapeljala z orientalskimi toni, ki se prepletajo s svežim vonjem sadja. Lahka, elegantna in prefinjena dišava je bila lansirana leta 1989, vendar še danes ni izgubila svoje lepote. Intenzivna dišava bo odprla vašo zapeljivo in žensko stran in vzbudila pozornost okolice.

  • Balzamična dišava s pridihom vanilje,
  • primerna za dnevno in nočno nošenje pozimi in jeseni.

S prvim vonjem boste občutili predvsem svežino limone in bergamotke, vonj dopolnjuje cvet pomarančevca in aldehidni vonj. Toplo, utripajoče srce vonja vas bo objemalo kot eleganten šal s sandalovino, vonjem po cedri in nežnim vonjem jasmina in šmarnice. Končni toni prinesejo prijeten pridih, saj uživajo v vonju pačulija, tonka lesa, ambergrisa in okusne vanilje.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: