Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld For Him Toaletne vode za moške

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 40,10 / kos
6 - 25 kos 39,69 / kos
Prihrani 0 €
 
  40,50
Dostavili bomo

V naši ponudbi lahko kupite tudi testerje različnih izdelkov. Tester je originalni, neuporabljen in neodprt izdelek. V večini primerov je zapakiran v belo embalažo z napisom TESTER. Izdelki, ki imajo razpršilec, so v nekaterih primerih brez pokrovčka. TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje same dišave. Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu. Več informacij najdete v pogojih.
Na zalogi   |  (ID: )
31,05
Na zalogi   |  (ID: )
30,70
Na zalogi   |  (ID: )
16,47
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Moška toaletna voda Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Him, lansirana marca leta 2014, daje idealen vonj samozavestnim moškim, ki vedo, kaj lahko pričakujejo od življenja. Namenjen je tistim z obilico energije, katerih življenjska pot je polna avanture. Dišava z lahkoto pridobi srce vsake ženske.

  • Pudrasta dišava s pridihom cvetja in lesa.
  • Primerna za nošenje v spomladanskih dneh.
  • Dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom Jean-Christopherja Heraulta.
  • Obraza dišave sta Baptiste Giabiconi in Kati Nescher.

Ali čutite svež vonj po citrusih, povezan z aromo aromatične sivke? To so uvodni toni toaletne vode Karl Lagerfeld Karl Lagerfeld for Him, ki ga dopolnjujeta sladka vonja po sočnem zelenem jabolku in dišeči vijolici, ki utripata skupaj v srcu dišave. Mešanica sandalovine in sončnega jantarja dodaja dišavi moške tone.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank 5.0

(ocenjeno 1x)

  • 100 % strank priporoča
Dodajte oceno in pomagajte drugim pri izbiri.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: