🎁 2 darili

ob nakupu Catrice izdelkov nad 15,9 €

KENZO Jeu D´Amour Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Ali vse življenje hrepenite po ljubezni? Zaljubite se v dišavo KENZO Jeu D'Amour, ki jo navdihuje čarobna in skrivnostna ljubezen. Strast, veselje in igrivost se skrivajo pod pokrovčkom steklenice. Dišava je bila lansirana leta 2014 in je namenjena ženski, ki želi vsak dan v celoti uživati v občutku zaljubljenosti in blaženega nasmeha na ustnicah.

  • Lesena dišava s pridihom belega cvetja,
  • primerna za dnevno nošenje v času pomladi in jeseni,
  • kreatorja dišave sta Daphne Bugey in Christophe Raynaud.

Sveža aroma čaja, eksotična aroma sladkega granatnega jabolka in mandarine - trio, ki sproži dišečo romantiko. Srce bije v ritmu cvetov, prepustite se narkotičnim akordom tuberoze in vonju frezije.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest