🎁 Darilo

ob nakupu L'Oréal Paris, Garnier & Mixa izdelkov nad 20 €

Lacoste Pour Femme Parfumske vode za ženske

V naši ponudbi lahko kupite tudi testerje različnih izdelkov. Tester je originalni, neuporabljen in neodprt izdelek. V večini primerov je zapakiran v belo embalažo z napisom TESTER. Izdelki, ki imajo razpršilec, so v nekaterih primerih brez pokrovčka. TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje same dišave. Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu. Več informacij najdete v pogojih.
Na zalogi   |  (ID: )
59,10
Dostavili bomo
20 % popust nad 69 € s kodo: VIP20 Kupón můžete uplitnit do 23. 5. 2024 0:00
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Lacoste Pour Femme je izrazita, ostra, cvetlično-sveža dišava. Dišava je naravno elegantna, športna in izjemno udobna. Predstavljena je bila leta 2003.

  • Cvetlično-sveža dišava z lesnimi notami.
  • Primerna je za toplejše (pomladne, poletne) mesece.
  • Dišavo je ustvaril Olivier Cresp.
  • Cathrine Hurley je obraz te dišave.

Gre za odlično in bogato žensko dišavo, ki napolni z energijo in stimulira. Je enostavna moderna kreacija, ki evocira čisto privlačnost. Lacoste pour Femme je bila ustvarjena za žensko, ki v sebi nosi skrito mikavnost; za žensko, ki si upa pokazati svoja čustva in deliti svoje občutke. Lacoste ženska je privlačna, žareča in iskrena, in se ne trudi spogledovati in zapeljevati za vsako ceno. Ravno zaradi tega pa številne moške neznansko privlači.

Dišava se odpre z notami frezije, popra in jabolka. Srce dišave sestavljajo jasmin, vijolica, vrtnica, heliotrop in cvet hibiskusa. Osnova dišave so cedra, kadilo, sandalovina, labdanum in semiš.

Dišave Lacoste imajo z letom 2021 nov videz embalaž! Ob nakupu na Spletični boste prejeli svojo najljubšo dišavo v prvotni (stari) embalaži ali v embalaži z novim dizajnom, saj imamo do razprodaje zalog v skladišču na voljo obe verziji. Vonj in sestava vseh dišav pa ostajata popolnoma enaka.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank 4.8

(ocenjeno 6x)

  • 100 % strank priporoča
  • 4x ocen izdelka

Pregled 4x


Darja
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Najboljši moj že 20 let

Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Zelo prijetna disava. Top.

Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Diskreten vonj, primeren za v službo. Meni bolj prija v hladnješih mesecih.

  • Lična preprosta embalaža
Nina
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Podarila sem ga mami za rojstni dan, ker s tem vonjem res ne moreš udariti mimo! Vonj, ki je primeren za vse okuse in starosti, priporočam!

  • Intenziven vonj, primeren za vse starosti, cenovno ugoden glede na militražo

Dodajte oceno in pomagajte drugim pri izbiri.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest