Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Lancôme Poeme Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Parfum Lancome Poeme je čudovita cvetlična dišava iz 90-ih let 20. stoletja, ki jo ljubitelji sladkih parfumov izjemno obožujejo. Dišava privlači ženske, ki hrepenijo po izvirnosti in spontanosti. Sladki in grenki toni se prepletajo v zanimivih kontrastih in so še posebej primerni v hladnejših mesecih.

  • Dišava z vonjem belega cvetja in s pridihom sladkosti,
  • primerna za celodnevno nošenje jeseni in pozimi,
  • kreator dišave je Jacques Cavalier.

Parfum Lancome Poeme pritegne s kontrastnim himalajskim modrim makom in durmanom. Druge akorde sestavljajo vrtnica, nežna frezija, narcisa, mimoza, breskva, ylang-ylang in cvet vanilije. Prav tako lahko začutite čutni mošus, ambergris in tonka fižol.

Parfum Lancome Poeme lahko opišemo s tremi besedami: pesem, eleganca in strast.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: