Prejmite kar 2 vzorčka ob nakupu Lancaster izdelkov

Lancôme Poeme Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Parfum Lancome Poeme je čudovita cvetlična dišava iz 90-ih let 20. stoletja, ki jo ljubitelji sladkih parfumov izjemno obožujejo. Dišava privlači ženske, ki hrepenijo po izvirnosti in spontanosti. Sladki in grenki toni se prepletajo v zanimivih kontrastih in so še posebej primerni v hladnejših mesecih.

  • Dišava z vonjem belega cvetja in s pridihom sladkosti,
  • primerna za celodnevno nošenje jeseni in pozimi,
  • kreator dišave je Jacques Cavalier.

Parfum Lancome Poeme pritegne s kontrastnim himalajskim modrim makom in durmanom. Druge akorde sestavljajo vrtnica, nežna frezija, narcisa, mimoza, breskva, ylang-ylang in cvet vanilije. Prav tako lahko začutite čutni mošus, ambergris in tonka fižol.

Parfum Lancome Poeme lahko opišemo s tremi besedami: pesem, eleganca in strast.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: