Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Laura Biagiotti Laura Toaletne vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 40,19 / kos
6 - 25 kos 39,79 / kos
Prihrani 0 €
40,60
Dostavili bomo
HAPPY HOUR: 15 % nad 55 € → Koda: HAPPY15 Kupón můžete uplitnit do 25. 4. 2024 0:00

V naši ponudbi lahko kupite tudi testerje različnih izdelkov. Tester je originalni, neuporabljen in neodprt izdelek. V večini primerov je zapakiran v belo embalažo z napisom TESTER. Izdelki, ki imajo razpršilec, so v nekaterih primerih brez pokrovčka. TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje same dišave. Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu. Več informacij najdete v pogojih.
          
Na zalogi   |  (ID: )
30,49
          
Na zalogi   |  (ID: )
37,99
          
Na zalogi   |  (ID: )
32,43
          
Na zalogi   |  (ID: )
27,99
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Ženska dišava Laura Biagiotti Laura je bila lansirana leta 1994. Dišava je postala nepogrešljiv dodatek za ženske in ima podpornike po vsem svetu še leta po svoji prvi izdaji. Dišava vas bo obdala kot nežna tančica, hkrati pa izrazila svojo osebnost. "Parfum mora poudariti žensko osebnost in je ne prevladati."

  • Cvetna dišava s pridihom sadja,
  • primerna za uporabo podnevi v toplih mesecih.

Laura Laura Biagiotti se odpre z okusnim vonjem sočnega sadja. Naj vas očara aroma sladke breskve in lubenice, katerih akordi so združeni z vonjem eksotičnega ličija. Cvetlični toni dopolnjujejo sadne tone. Po vonju frezije, vijolice in šmarnice diši po cvetočem travniku. Dotik čutnosti in privlačnega vonja prinaša topla sandalovina, vetiver in sladka aroma vanilije.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest