Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

Laura Biagiotti Roma Toaletne vode za ženske

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 43,16 / kos
6 - 25 kos 42,73 / kos
Prihrani 0 €
43,60
Dostavili bomo

V naši ponudbi lahko kupite tudi testerje različnih izdelkov. Tester je originalni, neuporabljen in neodprt izdelek. V večini primerov je zapakiran v belo embalažo z napisom TESTER. Izdelki, ki imajo razpršilec, so v nekaterih primerih brez pokrovčka. TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje same dišave. Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu. Več informacij najdete v pogojih.
Na zalogi   |  (ID: )
37,99
Na zalogi   |  (ID: )
33,00
Na zalogi   |  (ID: )
30,50
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Z dišavo Roma je Laura Biagiotti izrazila svojo ljubezen do večnega mesta Rim, v katerem je živela in delovala od svoje mladosti. Rim sodi med orientalsko začinjene vonje. Steklenička je v obliki starih rimskih stebrov, ki izgledajo, kot bi bili zaviti v ovoj iz marmorja svetlo marelične barve. Roma očara z zanimivim, lesno začinjenim vtisom, omehčanim z nežnimi cvetlicami. Dišava Roma je eleganten, rahlo romantičen in zelo ženstven vonj.

  • Gre za orientalsko-začinjeno dišavo,
  • primerna je za nošenje v hladnejšem delu leta ali v večernem času skozi celo leto.

Dišava se odpre izjemno sveže - z notami grenivke, mete, bergamotke, črnega ribeza in hijacinte. V srcu nas zapeljejo cvetlice, ki se počasi prelijejo v vaniljevo-lesno omamo. Dišava, ki je ne boste pozabili!

UPORABA

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank 5.0

(ocenjeno 3x)

  • 100 % strank priporoča
  • 3x ocen izdelka

Pregled 3x


Tatjana
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Da

  • Vonj upo.rabljam 30 let in zvesti vas kupec
Parfumi
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

Top parfum nimam besed. Vsakic, ko ga dam me vprasajo kateri parfum je ful disi.

Brigita
Ocena obiskovalcev - Spleticna.si

čeprav toaletna voda....dišiš dlje kot po nekaterih parfumih.

  • na tržišču že dolga leta, vendar večen

Dodajte oceno in pomagajte drugim pri izbiri.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: