Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Laura Biagiotti Venezia 2011 Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Orientalsko-cvetlična dišava za ženske Laura Biagiotti Venezia 2011 posipa vašo kožo in občutke s popolnoma skrivnostno in prijetno toplino. Čarobna moč daljnega Orienta je zapakirana v ikonično stekleničko, ki spominja na kupolo katedrale svetega Marka v Benetkah. Prepustite se dih jemajočemu vzdušju tega mesta.

  • Sadna dišava s pridihom balzamičnih vonjav,
  • primerna za celodnevno nošenje v času jeseni in zime,
  • dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom Lucasa Sieuzaca in Michela Almairaca.

Razkošna dišava se odpre s toni zrelih sliv in se spretno povezuje z nežnimi listi jasmina in vrtnicami v središču dišave. Ta cvetlična aroma se nato odlično prelije v toplo žametno podlago parfuma, v kateri vas bo očarala kombinacija sandalovine z čudovito prijaznim vaniljevim tonom.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: