Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Nivea Baby Soft & Cream Čistilni robčki za otroke

Opis izdelka

Nivea Baby Soft & Cream so čistilni robčki za dojenčke, ki nežno očistijo in zagotavljajo takojšnjo nego in pomiritev obremenjene in razdražene dojenčkove kože.

Razviti so posebej za nežno kožo dojenčkov, ki potrebuje dodatno nego in zaščito med čiščenjem, saj so prepojeni z nežno negovalno kremo. Temeljito očistijo dojenčkovo ritko in ohranjajo naravno pH-vrednost kože.

Ne vsebujejo mil, penečih površinsko aktivnih snovi in alkohola. Razviti v sodelovanju z dermatologi in pediatri. Dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Prednosti izdelka:

  • nežno očistijo dojenčkovo kožo,
  • formula z nežno negovalno kremo,
  • ne vsebujejo mil, penečih površinsko aktivnih snovi, sintetičnih olj in alkohola,
  • dermatološko je dokazano, da koža izdelek dobro prenaša.

Uporaba

Nežno in temeljito obrišite dojenčkovo kožo z vlažnim robčkom, da z nje odstranite nečistoče. Postopek ponovite ob vsaki menjavi plenice, da bi preprečili draženje kože.

Količina in sestavine

Količina: 63 robčkov

Aqua, Paraffinum Liquidum, VP/Hexadecene Copolymer, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Parfum.

Seznam sestavin se lahko spremeni. Svetujemo vam, da vedno preverite seznam sestavin, ki so navedene na kupljenem izdelku.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: