❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

NUJNO OBVESTILO #OSTANIDOMA

Drage stranke,

obveščamo vas, da kljub izrednim razmeram v naši državi, dostava naših paketov poteka nemoteno in sprejemamo VSA vaša naročila.

V trenutnih razmerah pa je najbolj pomembno, da vsi ostanemo varni in zdravi, zato moramo sprejeti določene varnostne ukrepe, da zagotovimo varnost vseh zaposlenih.

 

Kako nam lahko kupci pomagate in še vedno prejmete želene izdelke?

 

  • Vljudno vas prosimo, da se odločite za plačilo PO PREDRAČUNU, s PLAČILNO KARTICO ali prek PAYPALA in NE po povzetju! S tem želimo zaščititi kurirje GLS dostavne službe, ki so v teh izrednih razmerah izjemno izpostavljeni.
  • Če se odločite za plačilo po povzetju, prosimo odkupnino poravnajte s plačilno kartico in NE gotovino.
  • Ker želi tudi GLS zaščititi svoje zaposlene, GLS kurirji ne bodo več vstopali v zaprte prostore (stanovanjske bloke, pisarne, skladišča in druge prostore) ob dostavi paketa.
  • Na dan dostave vas bo kurir poklical in obvestil o času dostave, vendar boste paket lahko prevzeli le zunaj, na razdalji 1,5 m (paket naj prevzame zdrava oseba, brez znakov bolezni).
  • Prosimo vas, da, če imate to možnost, paket prevzamete v Paketomatu in se tako izognete stiku s kurirjem ALI na dogovorjenem mestu: to pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.
  • Za BREZSTIČNI PREVZEM paketa se lahko odločite ne glede na to kakšen način plačila ste izbrali. Brezstična dostava pomeni, da se vam pri predaji paketa ni treba podpisati na skener kurirja, temveč bo kurir sam napisal vaše ime in priimek.

 

* Naročilo bo dostavljeno v roku 2-3 delovnih dneh, v kolikor je naročilo oddano isti dan do 10. ure. Zaradi izrednih razmer lahko pride do podaljšanja časa dostave (nesreče, razmere na cestah, prazniki, napake v skladišču, napačno zapisani naslovi ...). Hvala za razumevanje.

 

Predvsem pa vas prosimo, da v teh dneh čim več časa preživite doma in se izogibate večjim skupinam ljudi. Prav tako ne pozabite na umivanje in razkuževanje rok.

 

Ostanite varni in zdravi. #ostanidoma

 

Vaša ekipa Spletična 
 

Spletična.si

Prijava