🎁 2 darili

ob nakupu Catrice izdelkov nad 15,9 €

OPI

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki OPI

Profesionalna blagovna znamka OPI, ki jo povezujemo z luksuzno nego nohtov, je na trgu že več kot 30 let. Blagovno znamko OPI je v Los Angelesu ustanovil George Schaeffer in je prvotno začela s proizvodnjo zobnih materialov. Materiali, ki so se uporabljali v zobozdravstveni in tudi v nohtni industriji, so bili zelo podobni, zato je blagovna znamka OPI svetu predstavila prvi visokokakovosten akrilni sistem. Prvi izdelek za nego nohtov je bil sprva namenjen nohtnim studiem, kasneje pa je znamka dosegla kupce in je bila namenjena tudi domači negi nohtov.

Popolna nega nohtov

Blagovna znamka OPI se trenutno prodaja v več kot 100 državah po svetu in proizvede več kot 50 milijonov preparatov letno. Izdelki OPI niso testirani na živalih. V asortimanu te priznane blagovne znamke ne najdemo le lakov za nohte in negovalnih olj za nohte, ampak tudi kreme za roke.

Laki priljubljeni tudi med zvezdniki

Lake OPI odlikuje visoka obstojnost in širok izbor barv, ki poleg omejenih serij ponuja 200 obstojnih odtenkov. V znamko OPI so se zaljubile tudi znane zvezdnice, kot so Serena Williams, Katy Perry in sestre Kardashian.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest