🎁 Darilo

ob nakupu Adidas izdelkov nad 9,9 €

Pepe Jeans

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Pepe Jeans

Britanska blagovna znamkaPepe Jeans, povezana z džinsom in športnimi oblačili, katere zgodba se je začela leta 1973, ko so jo v Londonu ustanovili Nitin, Arun in Milan Shah. Danes ima podružnice v več kot 80 državah po vsem svetu. Čeprav znamko povezujemo predvsem z oblačili, njena ponudba vključuje tudi priljubljene toaletne vode ali parfumske vodice za moške in ženske.

Originalne dišave Pepe Jeans za moške in ženske

Prva dišava Pepe Jeans je bila predstavljena leta 2000, kmalu pa so ji sledile druge dišave, ki so jih ustvarili priznani parfumerji Jérôme di Marino, Rosendo Mateu in Christelle Laprade. Za te dišave niso značilne le nezamenljive dišavne kompozicije, temveč tudi popolnoma edinstvene stekleničke v obliki kozarcev za koktajle in šejkerjev. Če torej iščete dišave, ki vas bodo pritegnile z enim samim pogledom in vonjem, bodo te zagotovo prve.

Nasveti o najljubših dišavah za moške in ženske britanske blagovne znamke Pepe Jeans

Ponudba znamke Pepe Jeans vključuje tople orientalsko-vaniljske dišave ter sveže aromatično-sadne dišave. Velik uspeh je doživela aromatična in začinjena parfumska voda za moške Pepe Jeans Celebrate, ki je bila predstavljena leta 2019. Ženske bo očarala toaletna voda Pepe Jeans Coctail Edition, prav tako predstavljena leta 2019, v kateri prevladuje eksotična aroma ananasa.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest