🎁 Darilo

ob nakupu Dermacol izdelkov nad 15,9 €

Nastavitve filtrov

Philosophy

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Philosophy

Pogosto so potrebni le majhni koraki, da bo vaše življenje vsak dan boljše in boljše. To je filozofija ameriške blagovne znamke Philosophy, po kateri mora osebna nega pozitivno vplivati ne le na kožo, temveč tudi na um in nenazadnje na naš planet. Znamko je leta 1996 ustanovila Cristina Carlino, ki je pri uvajanju novih izdelkov izhajala iz dolgoletnih medicinskih raziskav.

Philosophy: Kozmetika, ki združuje naravne sestavine in sodobno tehnologijo

Danes je cilj znamke obogatiti trg z ekološkimi in čistimi izdelki z minimalnim negativnim vplivom na naravo. Izdelki Philosophy temeljijo na kombinaciji naravnih sestavin in znanja iz biotehnologije. Sestava izdelkov je blagovno znamko Philosophy postavila točno tja, kjer bi si večina blagovnih znamk želela biti - v središče pozornosti slavnih. Izdelke sta na primer preizkusili tudi Oprah Winfrey in Ellen Pompeo. Tudi nekateri plastični kirurgi niso ostali ravnodušni nad to blagovno znamko.

Preizkusite čistilni losjon Philosophy Purity Made Simple

Eden od najbolj priljubljenih izdelkov znamke Philosophy je micelarna čistilna vodica Philosophy Purity Made Simple, ki je namenjena vsem tipom kože. Ne le da učinkovito odstranjuje ličila, temveč kožo očisti nečistoč, jo osveži in navlaži ter nenazadnje tudi tonizira. In kako jo ocenjujejo stranke? "Dober občutek že ob prvi uporabi, polepša in očisti kožo, poleg tega pa tudi lepo diši."

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest