Q+A

Izboljšajte parametre
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Q+A

Ste ljubitelji učinkovite kozmetike na osnovi naravnih sestavin? Potem boste vzljubili tudi kozmetiko Q+A, ki jo je leta 2013 razvilo družinsko podjetje Ellipsis Brands. Britanska znamka Q+A prinaša izdelke namenjene vsem tipom kože, ki vsebujejo 97 % naravnih sestavin. Ta znamka verjame, da je najboljše rezultate mogoče doseči ravno z uporabo naravnih sestavin.

Naravna kozmetika za kožo britanske znamke Q+A

Vsi izdelki Q+A so izdelani v Norfolku v Veliki Britaniji. Kozmetika ne vsebuje parabenov in noben izdelek ni bil testiran na živalih. Izdelki Q+A se ne distribuirajo na območjih, ki zahtevajo testiranje na živalih. Poleg tega kozmetika za kožo te britanske znamke ne vsebuje mineralnih olj in je brez umetnih parfumov. Večina izdelkov je primernih tudi za vegane, razen vlažilnih emulzij, ki vsebujejo čebelji vosek.

Z izdelki Q+A bo vaša koža prišla na svoje

Ni čudno, da so izdelki Q+A priljubljeni po vsem svetu. To je posledica tako omenjene uporabe naravnih sestavin kot tudi odličnega razmerja med ceno in kakovostjo. Naravne sestavine, ki se pojavljajo v izdelkih, so na primer olje poprove mete, sladki koren ali zeleni čaj. Nekateri izdelki bodo poskrbeli tudi za mladosten videz vaše kože zaradi vsebnosti vitaminov, hialuronske kisline ali kolagena. To lahko poskusite doseči na primer s serumi za kožo, čistilnimi geli, maskami za razstrupljanje ali geli za ustnice.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: