Revolution

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Revolution

Le malo znamk je v zadnjih letih postalo tako znanih kot blagovna znamka Revolution. Svet lepote je obogatila s stotinami kozmetičnih izdelkov, ki so postali priljubljeni po vsem svetu. Zakaj je ta znamka tako uspešna? To je predvsem posledica kombinacije visoke kakovosti izdelkov, nezamenljivega dizajna embalaže in zelo ugodne cene. Londonska znamka Revolution je na češkem trgu prisotna že od leta 2014.

Revolucija: Lepota dostopna vsem

Cilj blagovne znamke Revolution je svojim strankam ponuditi nove sestavine, tehnologije in recepte po dostopni ceni. Z drugimi besedami, želi, da bi ljudje lahko uživali v lepoti brez visokih investicij. Blagovna znamka Revolution Beauty London vključuje več podružnic, kot so Makeup Revolution, Revolution Skincare, Revolution Pro, I Heart Revolution ali Reloved by Revolution" . Ponudba blagovne znamke obsega dekorativno kozmetiko, negovalno kozmetiko in lasno kozmetiko. Velik uspeh so doživele palete senčil, ki vas takoj osvojijo s svojimi barvami in odtenki. Izdelki znamke Revolution niso testirani na živalih.

Odkrijte neustavljive ženske dišave Revolution

V asortimanu svetovno znane blagovne znamke Revolution sedaj najdete tudi toaletno vodo za ženske. Te, tako kot druge izdelke Revolution, odlikuje odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Tudi njihove stekleničke, ki jih bomo imeli na vsaki kozmetični mizi, vsekakor ne smejo ostati neopažene. Ne glede na to, ali so vam ljubše toplejše začinjene dišavne kompozicije ali lesno-sadne ali elegantne cvetlične dišave, vas ponudba znamke Revolution ne bo razočarala.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: