Darilo in brezplačna dostava

ob nakupu Viktor & Rolf izdelkov

Salvatore Ferragamo Signorina Parfumske vode za ženske

          
Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 86,13 / kos
6 - 25 kos 85,26 / kos
Prihrani 0 €
 
  87,00
Dostavili bomo
Na zalogi   |  (ID: )
68,15
Na zalogi   |  (ID: )
42,50
          
Na zalogi   |  (ID: )
101,05
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Prefinjenost, eleganca in italijanski slog so glavne besede, ki opisujejo dišavo Salvatore Ferragamo Signorina. Dišava, ki je namenjena elegantnim in prefinjenim mladim ženskam, nosi tudi ime po teh izjemnih ženskah, saj ime Signorina v prevodu pomeni mlada ženska. Dišava, ki je bila lansirana leta 2011, je cvetlično-sadni koncert, ki je obogaten z rahlo pikantnimi akordi.

  • Sladka dišava s pridihom nežno pikantnih vonjav,
  • primeren za dnevno nošenje v času pomladi,
  • parfum sta ustvarili Sophie Labbe in Juliette Karaguezoglou.

Že s prvim vonjem boste ugotovili, da boste doživeli resnično izjemen užitek. Začetni akordi združujejo svežo aromo ribeza in kontrastno aromo pikantnega popra. Srce je sprehod skozi cvetoči vrt. Hodite bosi in uživajte v dotiku trave, okrašeni z jutranjo roso in vonjem, ki odpira vrata domišljije. Vonj jasmina je kombiniran z osupljivo potoniko in akordi vrtnice. Na koncu se zbudijo sladki toni, s katerimi boste začutili slasten vonj italijanskih sladic. V kombinaciji s pačulijem in čutnim mošusom.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dodajte oceno in pomagajte drugim pri izbiri.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: