🎁 Darilo

ob nakupu Tommy Hilfiger izdelkov nad 40 €

Trussardi Donna 2011 Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Čista, elegantna in zelo ženstvena, to je dišava Trussardi Donna , zavita v prefinjeno stekleničko, ki kaže, da se pod pokrovčkom skriva gejzir elegance in pridih luksuza. Orientalsko-cvetlična simfonija dišav je idealen dodatek za vsako žensko in je primerna za hladnejše dni. Uživajte v njeni ljubezni in dovolite okolju, da vidi vašo edinstveno osebnost.

  • Citrusna dišava s pridihom belega cvetja,
  • primerna za dnevno nošenje v času od pomladi do zime,
  • kreatorka dišave je Nathalie Lorson.

Dišava se odpre s svežimi sadnimi notami in aromami yuza. Srce dišave, sestavljajo pomarančevec, čudovita aroma lotosa in opojni toni jasmina. V bazi se mešajo vonjem pačulija, topli toni sandalovine in vanilja. Naj vas očara dišava Trussardi Donna, lansirana leta 2011.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest