Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Vita Liberata

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Vita Liberata

Blagovna znamka Vita Liberata je na trgu od leta 2003. Ustanovila jo je Alyson Hogg, po rodu Irka, ki je združila svoje poslovne izkušnje, poznavanje ženske lepote ter predstave o popolno zagorelem telesu in ustvarila kozmetično znamko, ki ohranja primat na področju samoporjavitvenih izdelkov.

Inovativni samoporjavitveni izdelki

Izdelki za samoporjavitev Vita Liberata so inovativni in sledijo najnovejšim trendom. Znamka Vita Liberata je leta 2007 predstavila svoj prvi izdelek za samoporjavitev brez dišave z edinstveno tehnologijo Odour Remove. Druga novost, ki je zaslovela blagovno znamko Vita Liberata, je kozmetični izdelek, ki zagotavlja najdaljši učinek porjavelosti na svetu.

Priljubljena znamka slavnih

Ni čudno, da je blagovna znamka Vita Liberata, ki strankam čez celo leto daje občutek popolne porjavele kože, osvojila svoje oboževalce po vsem svetu. Med kupci te kozmetične znamke so tudi številne znane zvezdnice kot je Gwyneth Paltrow in zvezdniki kot je skupina One Direction.

Tehnologija in moč narave

Izdelki blagovne znamke Vita Liberata uporabljajo naravne, organske in eko certificirane sestavine v povezavi z najsodobnejšimi tehnologijami in inovacijami. Podarite svoji koži učinek naravne porjavelosti, ki traja do štirikrat dlje kot z drugimi izdelki za samoporjavitev.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest