50 % OFF

na 2. izdelek ob nakupu L'Oréal Paris, Garnier & Mixa izdelkov

Alfa Romeo

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Alfa Romeo

Alfa Romeo je eno najbolj znanih avtomobilskih podjetij na svetu. Danes je verjetno malo ljudi, ki še nikoli niso slišali za to znamko. Začetki italijanskega avtomobilskega podjetja segajo v leto 1907, ko ga je ustanovil Darracqua Italiano. Od leta 1986 pa je Alfa Romeo član skupine Fiat SpA. Od ustanovitve je avtomobilski proizvajalec svetu predstavil številne priljubljene modele avtomobilov, ki jih zaznamujeta družinski križ in kačji grb Visconti, vendar ni ostal le pri njih. Leta 2021 je začel prodajati tudi dišave za moške.

Alfa Romeo: Alfa Romeo Romeo: moške dišave ne le za ljubitelje italijanskih avtomobilov

Portfelj dišav Alfa Romeo trenutno vključuje tri toaletne vode, ki so nastale v sodelovanju s tremi nadarjenimi parfumerji - Cristianom Canalijem, Sergiom de Oliveiro in Sofio Bardelli. Za te dišave so značilne prijetne dišavne kompozicije, sodoben dizajn stekleničke in odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Črna, rdeča ali modra? Katero dišavo Alfa Romeo boste izbrali?

Toaletne vode Alfa Romeo, predstavljene leta 2021, so svoj navdih našle v barvah. Elegantna črna je navdih za lesno in aromatično toaletno vodo Alfa Romeo Black. Karizmo vsakega moškega poudari orientalsko-sadna toaletna voda Alfa Romeo Red, zapakirana v nepogrešljivo rdečo stekleničko. Ostati ne sme neopažena tudi aromatično-fougerjeva toaletna voda za moške Alfa Romeo Blue, ki jo boste prepoznali po modri steklenički.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest