❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Zakaj se splača prijaviti na prejemanje naših e-novic?

20.10.21 202x prebrano

Hitri prsti naših Spletičk marljivo kreirajo tudi aktualne e-novice, ki ti jih vsak dan dostavijo v tvoj e-poštni predalček. Postani del naše dišeče družine tudi ti! E-novice so zastonj, a ti prinašajo veliko ugodnosti in prihrankov.

DeliteHitri prsti naših Spletičk marljivo kreirajo tudi aktualne e-novice, ki ti jih vsak dan dostavijo v tvoj e-poštni predalček. Postani del naše dišeče družine tudi ti! E-novice so zastonj, a ti prinašajo veliko ugodnosti in prihrankov.  

Ne le, da boš med prvimi obveščena o vseh lepotnih novostih in skrivnostih, ampak boš na tekočem tudi z akcijami, popusti in nagradnimi igrami na Spleticna.si. Čakajo te ekskluzivne kode za popuste, drobne pozornosti oziroma darilca, pa seveda nasveti lepotnih strokovnjakov. 

Zato ne oklevaj! 

Prijavi se na naše e-novice in začni odkrivati dišeče novosti in nadvse mikavne ugodnosti v največji slovenski spletni parfumeriji Spleticna.si.  

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava