❤️ NAJVEČJI ljubezenski popust!
- 22 % popust nad 85 € ➜ Koda: SRCE22
- 12 % popust nad 45 € ➜ Koda: SRCE12

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Kaj vse bi morali kupiti za Black Friday?

24.11.21 538x prebrano

Nestrpno že odštevamo dneve do najbolj pričakovanega petka v letu. Da vam ne bo treba izgubljati ur in ur z iskanjem največjih popustov, samo to za vas naredili mi. Predstavljamo vam kratek seznam izdelkov, ki jih morate kupiti v času Black Friday popustov.

DeliteNestrpno že odštevamo dneve do najbolj pričakovanega petka v letu. Da vam ne bo treba izgubljati ur in ur z iskanjem največjih popustov, samo to za vas naredili mi. 

Predstavljamo vam kratek seznam izdelkov, ki jih morate kupiti v času Black Friday popustov.


KUPITE:

1. DARILA ZA PRIHAJAJOČE PRAZNIKE

Do svetega Miklavža nas ločita še slaba dva tedna, do božiča jih je še pet. 

Takoj ko bo vaše naročilo prispelo, bo sveti Miklavž potrkal na vrata, da vam bo kaj pustil v peharčku.

Naročilo sicer prispe v 2-3 delovnih dneh, vendar zagotovo razumete, kaj želimo reči. ;)

 

Če ste darila za Miklavža nameravali kupiti v spletni trgovini Spleticna.si, je zdaj prava priložnost, da jih boste prejeli pravočasno, naročiti v začetku prihodnjega tedna (oziroma najkasneje v začetku prihodnjega tedna!).

Seveda bomo za vas pripravili tudi božične popuste (in ti bodo veliki :P), ampak če spadate med tiste ljudi, ki ne marajo praznične gneče v nakupovalnih središčih in če ne želite skrbeti, ali bodo izdelki, ki jih želite podariti drugim, v času božičnih popustov na zalogi, kupite darila zdaj in se znebite skrbi in stresa. Tako boste lahko v miru uživali v prazničnem času, ki je pred nami.


Vas zanima, kaj mislimo s tem? Izdelke, ki jih redno uporabljate: gele za prhanje, šampone, zobne ščetke, britvice, mila itd., ki jih kupujete vsak teden in že vnaprej veste, da jih boste v prihajajočih mesecih potrebovali. Zakaj si torej ne bi naredili ZALOGE teh izdelkov prav zdaj, ko imajo ti izdelki NORE CENE?


3. IZDELKE, KI ste jih vedno želeli preizkusiti, vendar niste želeli zapraviti veliko denarja

Vsi hvalijo masko za lase, vendar je izjemno draga in ne veste, če vam bo odgovarjala, zato vam je škoda zapraviti toliko denarja. Popolnoma razumemo vašo situacijo. Rešitev za to težavo je seveda Black Friday! Zdaj imate priložnost za nakup teh izdelkov!


NAŠ NASVET:

Že vnaprej napolnite košarico z vašimi najljubšimi izdelki in na Black Friday samo kliknite: "ZAKLJUČI NAROČILO". Zakaj? V petek vas bodo bombardirali popusti z vseh strani in zamudili boste priložnost, da pograbite največje popuste na Spleticna.si, saj ne boste imeli časa izbirati izdelkov, ki si jih želite. 

Če boste slučajno zamudili Black Friday popuste, imate v ponedeljek (29. 11. 2021) možnost »popravnega izpita«. Cyber ​​ponedeljek praznujemo tudi mi na Spleticna.si. Vsak izgovor za znižanje cen nam (in vam) zagotovo pride prav. :)


KUPUJTE PAMETNO, KUPUJTE UGODNO!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Valentinova darila za vsak žep
Blog

Valentinova darila za vsak žep

Kaj podariti osebi, ki vam pomeni ves svet, osebi, ki vam pričara nasmeh na obraz tudi v najtežjih dneh, osebi, s katero je vsak dan ljubezenska pesem s srečnim koncem? Predstavljamo vam ideje za valentinova darila za čisto vsak žep. Verjamemo, da boste med našimi idejami našli tisto popolno darilo za svojo najdražjo osebo.

Preberi več
Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi
Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava