🌷 Materinski dan se bliža

20 % popusta nad 75 € → Koda: MAMA20
10 % popusta nad 35 € → Koda: MAMA10

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Valentinovo: Izkažite ljubezen tudi sebi

30.01.23 257x prebrano

Valentinovo je dan, ko praznujemo ljubezen v vseh oblikah! Dan zaljubljenih je lahko rezerviran za romantične sprehode in večere ter obdarovanje boljših polovic. Lahko pa ste trenutno v situaciji, ko nimate partnerja ali pa bolje od partnerja veste, kaj potrebujete in si želite. Privoščite si torej nekaj lepega za Valentinovo! Podarite si darilo, mi pa vam ga bomo v nadaljevanju pomagali izbrati.

Delite
KAJ SI PODARITI ZA VALENTINOVO?

Naj bo valentinovo dan, ko si izkažete ljubezen. "Zaljubiti se" se ne nanaša le na zaljubljenost v drugo osebo. Zaljubite se lahko v dišavo, ki jo nosite. Lahko vam izboljša razpoloženje in polepša dan. Zaljubite se v svojo mehko kožo, sijoč obraz, bleščeč nasmeh. Zaljubite se vase. Sami sebi pokažite, da se imate radi in da vam je pomembno, da se dobro počutite v svoji koži.


DIŠAVNI IN SELFCARE* SETI

Z dišavnim setom se boste lahko pokazali svetu, saj vemo, da naša dišava pove veliko o nas. Selfcare seti pa vam bodo pomagali pri sprostitvi in ​​zmanjšanju stresa, blagodejno pa bodo vplivali tudi na vaše duševno in fizično zdravje.

*skrb zase

NOVA DIŠAVA

Z izrazom "nova dišava" mislimo na dišavo, ki je nova na trgu. Seveda si lahko podarite tudi dišavo, za katero veste, da vam bo všeč, saj ste že zdaj zadovoljni z vonjem, lahko pa se poskusite zaljubiti v nekaj novih vonjev. Odkrijte nekaj novega iz sveta dišav zase.


SKINCARE SET

Kdo bo poskrbel za vaš obraz in telo, če ne vi sami? Nič ne more okrepiti vaše selfcare rutine bolj kot nov set za nego kože! Razvajajte se z izdelki, ki bodo sprostili vaš duh in telo, pozitivno pa bodo vplivali tudi na vaš videz.


VALJČEK ZA OBRAZ

Ta nenavadna in na videz nepomembna "stvar" je telovadba, ki jo vaš obraz potrebuje! Z redno uporabo valjčka vaš obraz ne bo več enak.

To so njegove glavne prednosti:

► Zmanjšuje jutranjo zabuhlost (predvsem okoli oči),
► stimulira limfno drenažo,
► povečuje pretok krvi,
► sprosti kožo z nežnim masiranjem in hladno površino,
► povečuje sijaj kože,
► zmanjšanje stres.


FOREO NAPRAVICA

Če se imate radi, potem morate na dolgi rok vsekakor investirati v visokokakovostno in učinkovito napravo za nego kože. Več časa kot boste posvetili negi kože, več sprememb boste videli na svojem obrazu.


Smo te navdušili, da si kupiš kaj za valentinovo?
V katero od predlaganih daril ste se zaljubili?

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...Kako bo dišala pomlad 2023
Svet dišav

Kako bo dišala pomlad 2023

Pomlad je pred vrati, zato je skrajni čas, da se pomladne dišave prebudijo iz zimskega spanca. Čas je, da začnete dišati veselo in sveže kot cvetoče spomladanske rože! V nadaljevanju vam razkrivamo, katere dišave bomo nosili to pomlad.

Preberi več
Darila za materinski dan
Blog

Darila za materinski dan

Približuje se 25. marec - MATERINSKI DAN. Darila za mame morajo biti nekaj posebnega, saj jim bomo le tako pokazali, kako jih cenimo in jih imamo radi. Če še ne veste kako presenetiti svojo mamo, smo vam na Spletični pripravili odlične ideje za darilo.

Preberi več
Spletična.si

Prijava