Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Collistar Special Perfect Hair Magic Root Concealer Darilni set Odtenek Light Blonde sprej za prekrivanje narastka na laseh 75 ml + šampon Highlighting Colour 100 ml

Opis izdelka

Darilni set Collistar Special Perfect Hair sprej za prekrivanje narastka na laseh 75 ml + šampon 100 ml

Set vsebuje Collistar Special Perfect Hair sprej za prekrivanje narastka na laseh 75 ml in Highlighting Colour šampon 100 ml, s katerim bodo vaši barvani lasje videti popolno.

  • Sprej za narastek v eni minuti prekrije narastek na koreninah las, poenoti barvo, krepi in oživlja ter zaradi svoje lahke teksture ne obremenjuje. Primerno za vse rdeče odtenke las. Je enostaven in hiter za uporabo ter ima dolgoročni učinek.
  • Šampon bo poskrbel, da bo vaša barva intenzivna in trajala neverjetno dolgo. Lase nežno očisti ter jih naredi mehke in sijoče, preprečuje beljenje barv in ohranja naravno hidrolipidno plast.

Uporaba

  • Sprej za narastek nanesite na korenine suhih ali mokrih las.
  • Šampon nanesite na vlažne lase, umijte in sperite.

Količina in sestavine

  • Sprej za narastek: 75 ml
  • Šampon: 100 ml

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest