Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Eucerin Sun Protection Photoaging Control Face Sun Fluid SPF50+ Emulzija proti gubam z zaščito pred soncem za ženske 50 ml

vodoodporna, Zelo visoka zaščita SPF 50+

Na zalogi   |  (ID: 141089)
2 - 5 kos 25,84 / kos
6 - 25 kos 25,58 / kos
Prihrani 0 €
26,10
Dostavili bomo
15 % popusta nad 59 € s kodo: APRIL15 Kupón můžete uplitnit do 22. 4. 2024 0:00

Črte in gube, Visoka zaščita SPF 30–50

Na zalogi   |  (ID: 137975)
24,30

Opis izdelka

Eucerin Sun Photoaging Control Sun Fluid SPF50+ je vrhunski izdelek proti staranju za zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože. Pomaga preprečevati fotostaranje in vidno zmanjša gube.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi UVA-/UVB-zaščito z visokim zaščitnim faktorjem in obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Izdelek za zaščito pred soncem tudi spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK, medtem ko hialuronska kislina vidno zmanjša znake staranja kože.

Je izdelek za vsakodnevno zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtreza visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba. Anti-age izdelek za zaščito pred soncem vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK.

Formula je obogatena tudi s kratko in dolgoverižno hialuronsko kislino in vidno zmanjša gube na obrazu in dekolteju.

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50 je neodišavljen in ima prijetno lahko teksturo, ki se hitro vpije. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da občutljiva koža izdelek zelo dobro prenaša.

Prednosti izdelka:

  • fotostabilen sistem UVA/UVB filtrov ščiti kožo pred opeklinami,
  • licochalcon A (močan antioksidant) ščiti kožo pred učinki prostih radikalov,
  • gliciretinska kislina (eucerin) pomirja kožo, podpira mehanizme obnove kože,
  • hialuronska kislina deluje proti prezgodnjemu staranju kože in pomaga pri glajenju gub,
  • lahka tekstura, ki se takoj vpije,
  • gladi kožo in povečuje njeno prožnost,
  • je neparfumiran in vodoodporen izdelek,
  • primerna za vse tipe kože,
  • dermatološko testirano.

Ključne sestavine:

  • Licochalcon A - močan antioksidant in protivnetna sestavina, ki pomirja kožo. Pridobljen je iz korenine kitajskega sladkega korena (Glycyrrhiza inflata), ki z naravnimi sestavinami ščiti svoje celice pred čezmerno sončno svetlobo. V izdelkih za nego kože licochalcon A ublaži vnetje in nevtralizira proste radikale, ki negativno vplivajo na kožne celice in pospešujejo proces staranja. Pomaga zaščititi globlje plasti povrhnjice pred učinki sonca,
  • gliciretinska kislina je pridobljena iz korenin kitajskega sladkega korena (Glycyrrhiza glabra) in je znana po svojih antioksidativnih in protivnetnih lastnostih. Poleg tega je dokazano, da spodbuja koži lastno popravljanje poškodb DNK, ki jih je povzročilo UV-sevanje,
  • hialuronska kislina - tvorijo jo kožne celice in predstavlja del vezivnega tkiva v koži. Ena od njenih ključnih nalog je zadrževanje vlage. Ima sposobnost vezanja od tisočkrat do desettisočkrat toliko vode, kot je njena masa (tj. en gram lahko veže od enega do deset litrov vode). Naravna sposobnost kože za tvorbo hialuronske kisline se z leti zmanjša in pojavijo se gube, obstoječe pa se poglobijo.

Uporaba

Izdelek nanesite zjutraj po uporabi običajnega izdelka za dnevno nego ali namesto njega.

Količina in sestavine

Količina: 50 ml

Aqua, Homosalate, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Ethylhexyl Triazone, Alcohol Denat, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cetearyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapioca Starch, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.

Seznam sestavin se lahko spremeni. Svetujemo vam, da vedno preverite seznam sestavin, ki so navedene na kupljenem izdelku.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest