Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

Issey Miyake L´Eau D´Issey Parfumske vode za ženske

Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Dišava, ki je kot svež spomladanski vetrič, čista kot kristalno jezero sredi gozda. To je opis dišave Issey Miyake L'Eau D'Issey, ki vas bo očarala s prvim videzom in vonjem. Dišava je zapakirana v zelo preprosto in elegantno stekleničko in je primerna za vsakodnevno nošenje. Dišava je bila lansirana leta 1992.

  • Cvetna dišava s pridihom akvatike,
  • primerna za dnevno nošnjo med pomladjo in poletjem,
  • dišava je nastala pod ustvarjalnim vodstvom Jacquesa Cavallierja.

Dišava se odpre z eksotično aromo sladke lubenice, romantično rožnato vodo in cvetjem. Val cvetja se nadaljuje tudi v srcu, kjer se povezujejo nežni vonj šmarnice, potonika, lilija in nageljni. Končni toni sestavljajo eksotični les, topla sandalovina, cedra, zlati amber, tuberoza, osmantus in edinstven, zelo ženstven in čuten mošus. Doživite vonj Issey Miyake L'Eau D'Issey, ki se dotakne vašega srca.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: