Canpol babies darilo

Prejmite super darilo ob nakupu Canpol babies izdelkov nad 9,9 €.

KENZO L´Eau Kenzo Pour Homme Toaletne vode za moške

Na zalogi   |  (ID: )
2 - 5 kos 67,22 / kos
6 - 25 kos 66,54 / kos
Prihrani 0 €
 
  67,90
Dostavili bomo

V naši ponudbi lahko kupite tudi testerje različnih izdelkov. Tester je originalni, neuporabljen in neodprt izdelek. V večini primerov je zapakiran v belo embalažo z napisom TESTER. Izdelki, ki imajo razpršilec, so v nekaterih primerih brez pokrovčka. TESTER ima enako sestavo kot dišava/izdelek v standardni različici, uporablja pa se predvsem za testiranje same dišave. Tester izdelka ni namenjen za osebno uporabo končnih kupcev. Tester lahko kupci uporabijo samo za predstavitev in/ali testiranje dišav ali kozmetike. Z naročilom testerja kupec upošteva zgornje zahteve in se zavezuje, da testerja ne bo uporabljal za osebno uporabo ali ga preprodal naprej končnemu kupcu. Več informacij najdete v pogojih.
Na zalogi   |  (ID: )
60,19
Na zalogi   |  (ID: )
51,20
Na zalogi   |  (ID: )
32,50
Si niste nič izbrali? Oglejte si podobne dišave Odprite svetovalca

Opis izdelka

Citrusna vodna dišava KENZO L'Eau Kenzo Pour Homme je interpretacija vodne svežine - sveža, živa voda, ki črpa energijo iz srca Zemlje. Ustvarjena je bila leta 1999.

  • Prav tako kot ženska različica L'Eau Par Kenzo je tudi moška zelo sveža, vodna dišava.
  • Primerna je za toplejše (poletne) mesece.
  • Dišavo je ustvaril Olivier Cresp.

Obožujete vodo? Se umirite, ko pomislite na svežino in čistost? Prav to vam prinaša dišava modne hiše Kenzo, L'Eau Par Kenzo Pour Homme. Je nežna, čista, nebeška, a hkrati moderna. Z njo boste pobegnili noremu ritmu življenja in v sebi zopet vzpostavili harmonijo. Svež, eleganten, nebeški - vse to je Kenzo L'Eau Par Kenzo Pour Homme.

Dišava sestoji iz osvežilga juzu-ja, japonske grenivke, ki se v srcu meša z iskrivimi zelenimi notami, svežino lokvanjevega lista in zelenega popra. Bazne note dišave, s katerimi se vonj tudi zaključi, so zapeljivi mošus in topla cedrovina.

Uporaba

Parfumski izdelki so namenjeni odraslim. Vsebujejo alkohol, so vnetljivi in ob nepravilni uporabi tudi nevarni.

Opozorilo: vnetljivo! Ne uporabljajte v bližini ognja! Ne nanašajte v bližino oči ali na razdraženo in občutljivo kožo. Rok trajanja po odprtju je naveden na embalaži.

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Alternativni izdelki


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: