Brezplačna dostava ob nakupu izdelkov Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie nad 24 €

Lancaster Sun That Summer Feeling Darilni set mleko za sončenje Sun Beauty Sublime Tan Velvet Milk SPF30 50 ml + losjon za telo po sončenju Golden Tan Maximizer After Sun Lotion 50 ml + serum za obraz Golden Tan Maximizer After Sun Serum 3 ml

Opis izdelka

Podaljšajte poletno porjavelost s kompletom Lancaster Sun Beauty, ki vsebuje mleko za sončenje Sun Beauty Sublime Tan Velvet Milk SPF30 50 ml, losjon za telo po sončenju Golden Tan Maximizer After Sun Lotion 50 ml in serum za obraz Golden Tan Maximizer After Sun Serum 3 ml.

Mleko za sončenje za telo Sun Beauty Sublime Tan Velvet Milk SPF30 50 ml odlično ščiti kožo in ji zagotavlja dolgotrajen bronast odtenek. Ščiti pred UVA in UVB sevanjem, vlaži kožo in preprečuje, da bi se izsušila. Idealno za srednje do temnejše odtenke kože.

Mleko po sončenju Lancaster Golden Tan Maximizer podaljšuje porjavelost kože na telesu. Kožo pomirja, vlaži in podaljša porjavelost za 1 mesec. 86,6 % sestavin je naravnega izvora, vsebuje ikonični vonj Lancaster (primeren tudi za občutljivo kožo).

Serum po sončenju Golden Tan Maximizer After Sun Serum 3 ml kožo po sončenju takoj pomiri in navlaži, podaljša porjavelost za 1 mesec, kožo posvetli in jo okrepi. 94,7% sestavin je naravnega izvora.

UPORABA

Mleko za sončnje: Pred vsakim sončenjem enakomerno nanesite na kožo. Nanos redno ponavljajte čez dan.

Mleko po sončenju: Po sončenju vmasirajte v čisto kožo obraza in telesa.

Serum po sončenju: Nanesite po sončenju na obraz, vrat in dekolte.

KOLIČINA IN SESTAVINE

Mleko za sončenje: 50 ml

Mleko po sončenju: 50 ml

Serum po sončenju: 3 ml

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest