🎁 Darilo

Prejmite 2 darili ob nakupu izdelkov znamke Essence nad 11,90 €.

Malibu Travel Pack Darilni set suho olje za zaščito pred soncem Dry Oil Spray SPF50 100 ml + suho olje za zaščito pred soncem Dry Oil Spray SPF20 + gel za nego po sončenju Aloe Vera Moisturising After Sun Gel 100 ml

Opis izdelka

Britanska znamka Malibu je ena izmed znamk, ki ponuja kakovostne kozmetične izdelke za porjavitev, ki bodo vašo kožo in polt zaščitili pred ostrimi sončnimi žarki. Znamka ima sedež v britanskem mestu St Albans, ki se nahaja le 35 kilometrov od Londona. Izdelki znamke, ki vsebujejo UVA in UVB filtre, vas bodo navdušili z učinkovito zaščito pred sončnimi žarki in praktično embalažo, saj je večina izdelkov opremljena z razpršilci za enostaven nanos.

Kozmetika za sončenje britanske znamke Malibu

Moto blagovne znamke je »Zaščita pred soncem za vsako telo«. Dokaz je dejstvo, da so njeni izdelki prilagojeni ženskam, moškim in otrokom ter primerni tudi za ljudi z občutljivo kožo. In katere izdelke lahko najdete pod znamko Malibu? Losjone za porjavitev, pomirjujoče gele, pospeševalce porjavitve, vodoodporne izdelke za porjavitev, spreje za zaščito lasišča in drugo.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest