Mario Badescu

Filtrirajte izdelke
Spremenite kategorijo
Razvrstite po:
Uredi:
Uredi:

O znamki Mario Badescu

Zgodba ameriške znamke Mario Badescu, ki je svet obogatila z desetinami kakovostnih izdelkov za nego kože obraza in telesa, se je začela v New Yorku leta 1967. Takrat je kemik in farmacevt Mario Badescu, rojen v Romuniji, začel voditi kozmetični salon v evropskem slogu, v svojem stanovanju v New Yorku. Ta salon je bil tako uspešen, da so ga začele obiskovati celo hollywoodske zvezdnice. Mario Badescu je nego kože zasnoval na analizi kože in njenega tipa. Njegova filozofija je, da mora biti nega kože preprosta, nežna in učinkovita. In prav učinkovita sestava kozmetičnih izdelkov je poskrbela za velik uspeh znamke.

Mario Badescu: Učinkovita nega kože telesa in obraza

Blagovna znamka Mario Badescu na trgu deluje že več kot 50 let in še vedno uporablja znanje svojega ustanovitelja, ki je v svojem salonu za nego kože uporabljal sveže sadje, rastlinske snovi in druge naravne sestavine. Izdelki Mario Badescu pa vas ne bodo navdušili le s sestavo, temveč tudi z minimalistično embalažo. Izdelki niso testirani na živalih in mnogi od njih so veganski.

Kakovostni izdelki za vse tipe kože

Asortiman ameriške znamke Mario Badescu z evropskimi koreninami je res bogat. Svojo kožo lahko negujete s kakovostnimi vlažilnimi serumi, dnevnimi kremami za obraz, čistilnimi geli, losjoni ali kremami za okoli oči in čistilnimi olji. V ponudbi so tudi priljubljeni darilni seti, v katerih je več izdelkov. Ti seti so primerni za vse, ki želite svoji koži privoščiti celovito nego ali iščete odlično darilo za svoje najdražje.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: