Max Factor Colour Elixir Soft Matte Dolgoobstojna mat šminka za ženske 4 ml Odtenek 010 Muted Russet

rdeča

          
Na zalogi   |  (ID: 114283)
4,83
Dostavili bomo
Kupite za 2,90 € s kodo PINK40 Kupón můžete uplitnit do 22. 7. 2024 0:00

Opis izdelka

Max Factor je kozmetično podjetje, znano po dekorativni kozmetiki, ki jo uporabljajo svetovno znani vizažisti in tisoče žensk po celem svetu.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1909 s strani Maksymiliana Faktorowicza. V zlati dobi Hollywooda je Max Factor ustvarjal neverjetne videze - sodeloval je z največjimi imeni tistega časa, kot so Ava Gardner, Jean Harlow and Marlene Dietrich. Geslo Max Factorja je bilo, da bi morala biti lepota in šarm na dosegu vsake ženske.

Maksymilian Faktorowicz se je rodil na ozemlju Poljske in se leta 1914 preselil v Ameriko - Los Angeles. Max je ustvarjal svojo lastno kozmetiko, ki je na velikem platnu pričarala realističen videz zvezd. Leta 1916 je začel prodajati senčila za oči in svinčnike za obrvi. Prvič v zgodovini so bila takšna ličila dostopna vsem, ne le zvezdam filma in gledališča.

Filozofija Max Factorja je, da je lahko vsaka ženska božansko lepa, če uporabi pravo dekorativno kozmetiko in pravo tehniko nanašanja ličil.

Od maskare do pudra, od senčil do šmink - Max Factor še vedno ponuja ličila za vsako žensko in ji omogoča, da poudari svoj osebni šarm in lepoto vsak dan!

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest