🎁 Darilo

ob nakupu Dermacol izdelkov nad 15,9 €

Nivea Hydra Skin Effect Gift Set Darilni set dnevni gel za obraz Hydra Skin Effect 50 ml + micelarna vodica Hydra Skin Effect 400 ml poškodovana škatla

Opis izdelka

Kozmetika NIVEA že več kot 100 let ponuja izjemne izdelke za nego kože. Znamka NIVEA je sinonim za bližino, zaupanje in zanesljivost. NIVEA je bila leta 2013 ponovno izvoljena za najbolj zaupanja vredno kozmetično znamko za potrošnike v 12 evropskih državah. V ponudbi boste našli ne samo kozmetiko za kožo, ampak tudi dezodorante, kakovostno kozmetiko za lase in telo in negovalno kozmetiko za otroško kožo.

Krema Nivea je bila prva v seriji kozmetičnih izdelkov mednarodnega koncerna Beiersdorf AG iz Hamburga v Nemčiji. Ime znamke izhaja iz latinščine, kar pomeni snežno bela .

Z leti so raziskave blagovne znamke NIVEA privedle do številnih izboljšav na področju nege kože, ki jih danes jemljemo kot samoumevne.

NIVEA pozna kožo in njene potrebe. Ustvarja izdelke, ki čistijo, negujejo in ščitijo kožo, hkrati pa prinašajo točno tisto, kar potrebuje - nežno in učinkovito nego, zaradi katere je gladka, voljna in lepo sijoča.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat: