Lacoste darilo

Darilo ob nakupu Lacoste izdelkov nad 25 €

OPI Nail Lacquer Laki za nohte za ženske

oranžna, Biserni sijaj

Na zalogi od 1 do 3 kos   |  (ID: )
2 - 5 kos 8,61 / kos
6 - 25 kos 8,53 / kos
Prihrani 0 €
8,70
Dostavili bomo

Opis izdelka

OPI Nail Lacquer je dolgoobstojen lak za nohte, ki z lahka drsi po nohtu in zagotovi želeno barvo v izjemnem zaključku.

Enostaven za nanašanje, se hitro utrdi in posuši, ne da bi pri tem potrebovali svetilko in podari brezhibno manikuro, odporno na krušenje.

Ekskluziven čopič OPI ProWide je širok in se zlahka prilagodi nohtu ter z vsakim zamahom zagotavlja impresivno popestritev barve. Lak zagotavlja popoln rezultat do sedem dni. Z inovativnimi in varnimi formulami, omogoči izjemno pigmentirano barvo, ki je hkrati dolgo obstojna in odporna na krušenje.

Prednosti izdelka:

  • ne vsebujejo DBP, toluena ali formaldehida,
  • patentirana krtača ProWide zagotavlja optimalen in zelo enostaven nanos,
  • do sedem dni obstojnosti,
  • hitro sušeča formula,
  • se ne lušči,
  • zagotavlja popolno prekrivnost.

Opozorilo: Prikaz odtenka je odvisen od barvnih nastavitev monitorja. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje.

Uporaba

Pred nanosom pretresite, da pravilno premešate pigment (s tem se boste izognili progam). Pravilno pripravite naravni noht, da s tem zagotovite optimalen oprijem laka. Za popolno obstojnost je najprej priporočljiva uporaba osnovnega premaza. Nato nanesite 2 - 3 plasti barve in zaščitite z vrhnjim premazom.

Nasvet : S čopičem nanesite malo laka na prosti rob nohta, da prekrijete noht in preprečite krušenje. Barvo vedno pustite, da se posuši med sloji in šele nato nanesite naslednji sloj.

Količina in sestavine

Količina: 15 ml

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Propyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Isopropyl Alcohol, Trimethyl Pentanyl Diisobutyrate, Triphenyl Phosphate, Ethyl Tosylamide, Camphor, Stearalkonium Bentonite, Diacetone Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Benzophenone-1, Citric Acid, Dimethicone, Barium Sulfate, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 15850 (Red 6).

Seznam sestavin se lahko spremeni. Svetujemo vam, da vedno preverite seznam sestavin, ki so navedene na kupljenem izdelku.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dostava:
Plačilo:
Certifikat: