Real Techniques Miracle Complexion Sponge Set 2 gobic za nanašanje ličil za ženske 4 kos

          
Na zalogi   |  (ID: 97977)
2 - 5 kos 22,25 / kos
6 - 25 kos 22,02 / kos
Prihrani 0 €
22,94
Dostavili bomo
Na zalogi   |  (ID: 97973)
13,29
Na zalogi   |  (ID: 97970)
8,23
Na zalogi   |  (ID: 143634)
7,91

Opis izdelka

Nanašajte ličilo s profesionalno gobico za ličila Real Techniques Sponges Miracle Complexion. Z revolucionarno tehnologijo pene omogoči enakomerno nanašanje ličila za popoln zaključek brez madežev. Gobica je idealna za nanos tekočih ličil. Ne vsebuje lateksa.

Uporaba

"Gobica mora biti med nanašnjem vlažna. Pred uporabo jo zmočite pod tekočo vodo in dobro ožamete.

Tekoči puder nanesite na roko (hrbtno stran dlani). Gobico nato potapkajte po pudru in začnite z nanašanjem na obraz. Najbolje je, da za nanašanje uporabite koničasti del gobice.

Očistite jo po vsaki uporabi. Za čiščenje lahko uporabite čistilno mleko, ali pa mešanico olivnega olja in detergenta za posodo. Čistilo nežno vmasirajte v gobico in jo nato dobro splaknite in ožemite pod toplo vodo. Pustite, da se posuši na zraku."

Količina in sestavine

Količina: 4 ks gobic

V kolikor želite prejeti seznam sestavin za ta izdelek, vas vljudno prosimo, da nam pošljete e-sporočilo in poslali vam bomo sliko izdelka s prikazanimi sestavinami. Proizvajalci redno spreminjajo sestavine, velikokrat pa nas o tem sploh ne obvestijo. S poslano sliko bomo poskrbeli za to, da boste prejeli aktualen in posodobljen seznam.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Dostava:
Plačilo:
Certificiranje: