GRATIS DOSTAVA

Ob nakupu Garnier, Mixa, Maybelline, L'Oréal Paris, NYX in Essie izdelkov nad 24 €

Revolution Pro Miracle Lip Oil Hranilno in vlažilno olje za ustnice za ženske 8 ml

Ni na zalogi   |  (ID: 150792)
8,36

Opis izdelka

Britanska znamka Revolution Pro je hčerinska družba svetovno znane znamke Revolution Beauty London, ki sta jo leta 2015 ustanovila Adam Mint in Tom Allsworth. Pod imenom Revolution Pro boste našli dekorativno kozmetiko, ki vas bo osvojila s svojo ugodno ceno. Kljub ugodni ceni pa obljublja osupljive rezultate. Z Revolution Pro se lahko veselite bogate izbire barv in tekstur ter lepe embalaže.

Revolution Pro: Dekorativna kozmetika za popoln videz

Kateri izdelki vas čakajo pri znamki Revolution Pro? Čakajo vas priljubljene palete senčil, za katere je značilna visoka pigmentacija, šminke, pudri, črtala za oči, osvetljevalci, svinčniki za obrvi, vlažilni serumi in darilni seti. Dekorativna kozmetika ni testirana na živalih in veliko izdelkov je veganskih.

Odkrijte izdelke Revolution Skincare in Revolution Haircare London

Znamka Revolution Pro bo poskrbela za popoln rezultat ličenja, znamka Revolution Skincare pa bo razvajala vašo kožo. Ta znamka ponuja učinkovite kozmetične izdelke za vse tipe kože, kot so serumi za kožo, pilingi za kožo, vlažilne kreme in toniki za kožo. Želite svojim lasem privoščiti izjemno nego? V tem primeru vam ne smejo uiti izdelki znamke Revolution Haircare London.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest