🎁 Darilo

ob nakupu izbranih ženskih parfumov

Rituals The Ritual Of Jing 4 Calming Bestsellers Darilni set pena za prhanje The Ritual Of Jing 200 ml + olje za lase in telo The Ritual Of Jing 100 ml + maska za roke The Ritual Of Jing 70 ml + dišeče palčke The Ritual Of Jing 50 ml

Opis izdelka

Rituals The Ritual Of Jing 4 Calming Bestsellers je darilni set ustvarjen za umiritev telesa, uma in duše, da je sleherni vaš dan kot nov začetek. Vsak izdelek te kolekcije je prežet z veličastno dišavo belega lotosa, sandalovine ali žižule in sivke, ki bo izboljšal vaše razpoloženje.

Po navdihu kitajskega simbola Jing prinaša spokojnost, mirnost in umirjenost - stanje globoke sproščenosti in spokojnega spanca.

Vsebuje peneči gel za prhanje, olje za telo in lase, masko za roke, dišavo za dom. Darilna škatla je popolno darilo za prijatelja ali družinskega člana – ali za vas same.

Rituals The Ritual Of Jing Dry Oil, 100 ml

je edinstveno suho olje na osnovi eteričnega olja sivke in svetega lesa (sandalovine), ki je poznano zdravilo proti nespečnosti ter pomaga pripraviti misli na meditacijo, nahrani kožo in lase ter daje mehak in svilnat občutek. Olje se hitro vpije in vam pomaga umiriti misli ter vas pripravi za odhod v posteljo.

Ključne sestavine:

  • sveti les (tudi sandalovina) - dragoceni les na Kitajskem uporabljajo za dišeče paličice med bogoslužjem. Eterično olje sandalovine velja tudi za sredstvo, ki med meditacijo zbistri in osredotoči misli.
  • sivkina pomirjujoča dišava blaži dušo in koži pred spanjem zagotavlja vrhunsko sproščanje.

Rituals The Ritual Of Jing Foaming Hand Mask, 70 ml

je bogata in razkošna maska za roke, obogatena s svetim lesom in sivko, ki je ustvarjena posebej za nego hrapavih, suhih rok, obenem pa pomaga umiriti misli in izboljšati kakovost spanca.

Maska pomaga do mehkejše kožo rok in obnohtne kožice ter omogoči kakovostnejši spanec z blago dišavo v kombinaciji s sproščujočo in pomirjujočo samomasažo. Je najenostavnejši in najučinkovitejši način za sprostitev in umiritev pred spanjem.

Ključne sestavine:

  • sveti les (tudi sandalovina) - dragoceni les na Kitajskem uporabljajo za dišeče paličice med bogoslužjem. Eterično olje sandalovine velja tudi za sredstvo, ki med meditacijo zbistri in osredotoči misli.
  • sivkina pomirjujoča dišava - blaži dušo in koži pred spanjem zagotavlja vrhunsko sproščanje.

Rituals The Ritual Of Jing Foaming Shower Gel, 200 ml

je pomirjujoč peneči gel za prhanje, ki se ob stiku z vodo spremeni v svilnato mehko peno in nahrani ter navlaži vašo kožo.

Obogaten je z dišavo na osnovi eteričnih olj sivke in sandalovine, ki vas bo zazibala v sanje, vas napolnila z notranjim mirom in spokojnostjo ter izboljšala počutje. Dišava se predstavi s svežimi notami citrusov, ki jim sledijo elegantne osrednje note dragocene sivke ter končne note na prijetno uravnoteženi osnovi lesnih in mošusnih arom. Poslovite se od dneva s to toplo, spokojno dišavo ter se pripravite na spanje s prijetno rutino.

Ključne sestavine:

  • sveti les (tudi sandalovina) - dragoceni les na Kitajskem uporabljajo za dišeče paličice med bogoslužjem. Eterično olje sandalovine velja tudi za sredstvo, ki med meditacijo zbistri in osredotoči misli.
  • sivkina pomirjujoča dišava - blaži dušo in koži pred spanjem zagotavlja vrhunsko sproščanje.

Rituals The Ritual Of Jing Fragrance Sticks, 50 ml

so dišavne palčke, ki ne samo da odišavijo, temveč tudi okrasijo dom. So edinstvene, naravne in modne dišavne palčkami na osnovi arome lotosa in žižole.

Ta pomirjujoča in blažilna vonjava se ohrani do tri mesece.

Ključne sestavine:

  • žižola - v tradicionalni kitajski medicini se semena žižole uporabljajo za zmanjševanje stresa in ustvarjanje duševnega miru,
  • lotosovi cvetovi, ki rastejo v mirnih, motnih vodah, na daljnem vzhodu veljajo za simbol čistosti in duhovne rasti ter slovijo po svojih blažilnih lastnostih. Beli dehteči cvetovi, ki se razprejo ob zori in zaprejo ob mraku, so obenem tudi znak miru.

Uporaba

  • peneči gel za prhanje: uporabite manjšo količino gela. Uživajte v bogati, sproščujoči peni, ki se ustvari ob stiku z vodo.
  • olje za lase in telo: pred spanjem, idealno po tuširanju, v kožo vtrite izdatno količino olja, da jo optimalno navlažite. Preden se oblečete, dovolite, da se izdelek dobro vpije. Uporabite ga kot nočno nego za mehke in gladke lase.
  • maska za roke: vsak večer pred spanjem nanesite na kožo rok in obnohtno kožico, da ju navlažite in nahranite. Počasi začnite z masažo vrhnjega dela dlani, jo obrnite, s palcem zaokrožite po njej in jo nežno raztegnite.
  • dišava za dom: priložene palčke namestite v dišavno steklenico. Ko končate, si obvezno umijte roke. Dišavne palčke odlikuje čudovito prefinjena dišava, ki pride do izraza tudi, če palčk ne obračate. Če pa si želite intenzivnejšo parfumsko izkušnjo, lahko palčke po potrebi večkrat obrnete.

Količina in sestavine

Rituals The Ritual Of Jing Dry Oil

Količina: 50 ml

Coco-Caprylate/Caprate, Olus (Vegetable) Oil, Dicaprylyl Carbonate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Linalool, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene.

Rituals The Ritual Of Jing Foaming Shower Gel

Količina: 200 ml

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Lavandula Angustifolia Flower Extract, Pterocarpus Santalinus Wood Extract, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Linalool, Limonene, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin.

Rituals The Ritual Of Jing Hand Mask

Količina: 70 ml

Aqua/Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Myristyl Myristate, Undecane, Glyceryl Caprylate, Sodium Phytate, Tocopherol, Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Stearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tridecane, Palmitic Acid, Sodium Cetearyl Sulfate, Linalool, Limonene, Geraniol, Coumarin, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Rituals The Ritual Of Jing Fragrance Sticks

Količina: 100 ml

Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, P-Menthan-7-Ol, Isoeugenol, Heliotropine, Cis-4-Tert-Butylcyclohexyl Acetato, Linalool.

Seznam sestavin se lahko spremeni. Svetujemo vam, da vedno preverite seznam sestavin, ki so navedene na kupljenem izdelku.

Raziščite

Nalaganje…
Ocena strank

Ni še nobene ocene!
Napišite prvo oceno.

Izbrano za vas


Dostava:
Plačilo:
Certifikat:
Made with by PragueBest